- Autós kamerák
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #49805 üzenetére
1. OK, nem tudtam, nincs SSD-m, csak több topicban írják, hogy muszáj hozzá az AHCI.
2. Ja ok, így más
3. Tisztában vagyok vele, hogy mire írtad és mit jelent, csak, ha nem menne fel IDE módban semmilyen vinyóra, akkor az azt jelentené, hogy IDE HDDre egyáltalán nem telepíthető. Bár igaz, azt írtad, hogy vannak olyan sata vinyók.
4. Ez szerintem inkább a Hitachi szegénységi bizonyítványa. Mint ahogy az meg a Samsungé, hogy rendszeresen beszarik a vinyókon az AHCI mód és már BIOS előtt az eszköz érzékelésnél szarráfagy az egész így visszaállítani sem lehet, amíg le nem húzom a kérdéses HDD-t. Egy 750est már gariztattam emiatt, most az egyik terás csinálja ugyanazt, de nincs hangulatom két-három havonta mozgatni az adatokat és gariztatni, mert egyébként ide módban tökéletesen működik, szerencsére.
Aktív témák
- Autós kamerák
- Fotók, videók mobillal
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Motoros topic
- Energiaital topic
- OTP Bank topic
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest