Hirdetés
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Hali mindenkinek!
Volna egy kis problémám W7HPx64 aktiválásával kapcsolatban.
Kicsit fejlesztettem a gépemen (775-ről 1155-re váltottam). Tegnap átszereltem a gépet és úgy gondoltam jobb lesz friss win7 telepítést használni az új konfignál.
Előkaptam a dobozos win7 x64-es telepítőlemezét és felvarázsoltam. Miután beüzemeltem a LAN-t, be akartam aktiválni az OS-t. Sajna sikertelenül, mert hibaüzivel elküldött melegebb éghajlatra. Nos különösebben nem foglalkoztam vele, gondoltam rátöltöm előbb a frissítéseket, aztán aktiválom.
Miután a frissítések feltelepültek és minden hardvert beüzemeltem, gndoltam itt az ideje az aktiválásnak. Sajna megint elküldött melegebb éghajlatra, viszont egy érdekes leírást sikerült előcsalnom a problémáról.
Gondoltam rákérdezek itt a topikban hátha valamit elnéztem. Miközben képet akartam lopni a Windows Activation ablakról véletlenül lenyomtam a Space gombot, amire bejött az MS online termék ellenőrzési oldala. Nosza, kaptam az alkalmon és ellenőriztettem ott is és lám eredetinek minősült. Ennek ellenére a win7-ben lévő aktiválás újfent sikertelenMit csinálok(tam) rosszul?
Szerk.
A régi gépemen is ugyanez a win volt használatban és annak aktiválásával nem volt gond. Igaz még 2009 év végén volt először aktiválva aztán mikor lecseréltem a VGA-t, de platform csak most lett cserélve alatta.
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs