Hirdetés

Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

Hali mindenkinek!

Volna egy kis problémám W7HPx64 aktiválásával kapcsolatban.

Kicsit fejlesztettem a gépemen (775-ről 1155-re váltottam). Tegnap átszereltem a gépet és úgy gondoltam jobb lesz friss win7 telepítést használni az új konfignál.

Előkaptam a dobozos win7 x64-es telepítőlemezét és felvarázsoltam. Miután beüzemeltem a LAN-t, be akartam aktiválni az OS-t. Sajna sikertelenül, mert hibaüzivel elküldött melegebb éghajlatra. Nos különösebben nem foglalkoztam vele, gondoltam rátöltöm előbb a frissítéseket, aztán aktiválom.
    Miután a frissítések feltelepültek és minden hardvert beüzemeltem, gndoltam itt az ideje az aktiválásnak. Sajna megint elküldött melegebb éghajlatra, viszont egy érdekes leírást sikerült előcsalnom a problémáról.
    Gondoltam rákérdezek itt a topikban hátha valamit elnéztem. Miközben képet akartam lopni a Windows Activation ablakról véletlenül lenyomtam a Space gombot, amire bejött az MS online termék ellenőrzési oldala. Nosza, kaptam az alkalmon és ellenőriztettem ott is és lám eredetinek minősült. Ennek ellenére a win7-ben lévő aktiválás újfent sikertelen

Mit csinálok(tam) rosszul?

Szerk.
    A régi gépemen is ugyanez a win volt használatban és annak aktiválásával nem volt gond. Igaz még 2009 év végén volt először aktiválva aztán mikor lecseréltem a VGA-t, de platform csak most lett cserélve alatta.

Aktív témák