Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
adamssss
üzenetére
Folyamatok fül. Ha esetleg meg ezt nem látod, akkor a "fülekkel" egy magasságban, jobb oldalt találsz egy jobbra-balra mutató ikonpárt, használd....
(pl ha korábban a Teljesítmény fület választottad, majd kiléptél a feladatkezelőből, akkor legközelebb nem látszódik az összes fül. Ez egyébkén minden W7 verzióban így van (meg szvsz Vista de még XP-nél is így működött, bár lehet, hogy nem jól emlékszem...))fess
Ha lakat van rajta, akkor jó eséllyel a SYSTEM a tulajdonos, nem pedig Te, ezért írtam, hogy ellenőrizd... -
koshmar
veterán
-
fatal`
titán
válasz
adamssss
üzenetére
Mivel letitkosítja így nyílván. Viszont ha meghal az os-ed akkor truecrypt nélkül oda a mappa tartalma. Pontosabban csak truecrypttel fogod tudni megnézni megint. Hátránya, hogyha meghal a vinyó nem igazán tudod helyreállítani róla az adatokat, mivel semmilyen szoftver nem fogja tudni olvasni. Óvatosan vele

Nemnagyon használtam még, azt hiszem indításonként kéri be a jelszót a felcsatoláshoz. De kézzel le tudod csatolni a mappát, amikor felállsz a géptől.
Szerintem a beépített megoldás jobb és átálltok a több felhasználói fiókra.
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
Semmi esetre sem felesleges, aki ilyet terjeszt, az igen fogalmatlan, de hát megszoktuk már, hogy mindenki nagy Windows-szakértő

Arról van szó, hogy az SP1 jórészt kumulatív, tehát az eddig megjelent frissítéseket, javításokat is tartalmazza, éppen ezért ha egy friss Windowsod lenne, akkor x64-en közel 900 megát telepítenél.
Egy naprakész os esetében ez mindössze ~80Mb (nekem is ennyi volt, x64 Prof alatt). És természetesen tartoznak közéjük eddig a WU-n ki nem adott optimalizációk, bugfixek stb.(#40484) Elrond: MSE, Avira, AVG. Semmi esetre sem egy lopott fizetős vírusirtót. Ja, és online scaneket.
(#40486) Ibituba: Nem tudom megnyitni a linkjeidet, plíííz írd be a típust. Mondjuk ha valami noname cucc, akkor ne lepődj meg. Próbálkozhatsz a driver felrakásával kompatibilitási módban esetleg.
Aktív témák
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hmmm... Attól néha Nekem is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)