Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
moma
őstag
na direkt erre keresgélve külhoni forráson is azt írják, hogy menni fog a hosszabítgatás szóval elkezdtem letölteni. 3adik próbálkozásra sikerült is. elsőre nem, mert végig csináltatta velem az egész live nem tudom mi reggelést és valahol nem xeltem be hogy it professional vagyok és így amire eljutottam a letöltéshez már nem engedte. hú de trükkösek, ah. másodikra, meg gondoltam könyvtárat váltok, hogy ne az eredetileg felkínált helyre mentse a külön letöltő alkalmazás, erre behalt, mert gondolom a linuxos file rendszer zavarta meg, mert a gyökérbe még kilépett, de onnan már sehova. na ezért érdemes volt a külön letöltő app
de most harmadszorra úgy tűnik, hogy megy.
reméljük minden rendben lesz innen már
Laccoss: hát, tudod általában a kipróbálásra való szoftvert nem a warez fórumról szedi az ember

Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de most harmadszorra úgy tűnik, hogy megy.