Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Szerintetek ez most mi és miért lehet?

Marajunk annyiban, letöltöttem egy Win7 telepítőt, amibe a SP1 is integrálva van. Maga a csomag nem tört.
Elindul a DVD, kijön egy 3 pontos menü, helyreállítás, telepítő indítás, elindítom a telepítőt.
Megjelenik, a fekete kép, micr.corp. is középen és kezd megjelenni,mozogni az animáció, kicsit vár, aztán kidobja a kéküzenetet.Mellékelem az everest reportját, és a hibát.
Lehet, hogy a RAMal van baj? Az a fura, Xp csont nélkül fut régóta, tavasszal raktam be egy újabb RAmot. Az lehet, hogy a 7-nek nem jó a slotoknál a sorrend?
(meg egyébként is, jó így? Az alaplap engedi a dual channelt...)Még másfél éve egy haver adott egy másik win7 telepítőt, ott rendesen felállt ez a WinPE(?), ami telepít, viszont szintén kékhalált dobott, az AGP-s ASUS kártya miatt, de csak miután kézzel felraktam - az akkor még csak béta - drivert, úgyhogy 800x600al ment a képernyő.
Csökkentett módot, mást is végigpróbáltam, semmi....
Aktív témák
- Medence topik
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Assetto Corsa EVO
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest