Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Szerintetek ez most mi és miért lehet?

Marajunk annyiban, letöltöttem egy Win7 telepítőt, amibe a SP1 is integrálva van. Maga a csomag nem tört.
Elindul a DVD, kijön egy 3 pontos menü, helyreállítás, telepítő indítás, elindítom a telepítőt.
Megjelenik, a fekete kép, micr.corp. is középen és kezd megjelenni,mozogni az animáció, kicsit vár, aztán kidobja a kéküzenetet.Mellékelem az everest reportját, és a hibát.
Lehet, hogy a RAMal van baj? Az a fura, Xp csont nélkül fut régóta, tavasszal raktam be egy újabb RAmot. Az lehet, hogy a 7-nek nem jó a slotoknál a sorrend?
(meg egyébként is, jó így? Az alaplap engedi a dual channelt...)Még másfél éve egy haver adott egy másik win7 telepítőt, ott rendesen felállt ez a WinPE(?), ami telepít, viszont szintén kékhalált dobott, az AGP-s ASUS kártya miatt, de csak miután kézzel felraktam - az akkor még csak béta - drivert, úgyhogy 800x600al ment a képernyő.
Csökkentett módot, mást is végigpróbáltam, semmi....
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- Jogász topik
- RAM topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs