Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
A következő a probléma:
A notebookom megfagyott, és miután újraindítottam, ez fogadott. Az a furcsa, hogy nem tudom reprodukálni a jelenséget, mert ha ezután újraindítok vagy többször leveszem a elektromos hálózatról, akkor eltűnik.
Everest a telepről. Amúgy egy három éves gépről és telepéről van szó.
Az egészben az a furcsa, hogy hetente 1-2 alkalommal eljátssza ezt, de amúgy rendesen működik...
Mi lehet a probléma? Korábban mintha lett volna valami hasonló probléma a win7-tel, olvastam valahol, mondjuk az már jó régen volt.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet?
Üdv
István
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest