Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Üdv!
Az alábbi képen látható hibaüzim akadt dvd írás közben. Eddig még nem használtam külső odd házat, de most egy notebook (Asus K50AB) telepítése miatt időszerű lenne, viszont előtte szerettem volna kiírni néhány dolgot.
Ami adott: Win7 Ultimate 32bit, Ashampoo Burning Studio 9, Pioneer DVR-112D egy külső usb-s házban. Ezelőtt próbáltam egy régebbi, szintén usb-s megoldást alkalmazó Plextorral is dvd-t írni (a fent említett noti társaságában szintén Ashampoo-val, de 64bites Win7 Ult.-el), de az is ugyan ezt a hibaüzenetet dobta...
Mi a megoldás erre? Lehet hogy a Win7 nem szereti az usb csatis dvd-írókat?
Vagy az Ashampoo-val lesz a gubanc?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest