Hirdetés
Aktív témák
-
atesss
addikt
Hát nem tudom, ezt pontosan hogyan lehetne ?
Az utólagos partíció szerkesztéseket nem nagyon szeretem, jobb lenne rögtön az elején létrehozni a teljes szerkezetet. Formázni persze van amit ráér később.
MOD: Ja hogy arra gondolsz "felosztás" alatt, hogy létre kell hoznom egy Kiterjesztettet - 4.-ként, és azon belül hozom létre úgymond "felosztással" a Logikaiakat ?
Mert ezt így csináltam, kétlem hogy lehetne máshogy, én is átolvastam a Wikipedia szócikket előtte. Csak a szóhasználat a kérdés, hogy jó szó-e erre a "felosztás", szerintem nem nagyon.De úgy néz ki hogy egy kis trükkel sikerült megoldanom nagyjából a problémát.
Most már csak az XP és a Win7 boot fájljainak elhelyezésével van problémám: [link](Illetve ha ahogy itt írtam előre kell vennem az XP-s particót, akkor nem teljesen úgy van ahogy akartam, de ez már mind1. Csak még így sem oldódik meg teljesen a probléma ha jól gondoljuk a másik topicban.)
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest