- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- iPad topik
Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Kerestem már a google-n sokat, de konkrétan az én problémámra nem találtam választ, amit amatőrködve is megcsinálhatok.
A problémám az, hogy szeretnék késleltetni egy automatikusan induló programot, mert a ClockGen-ről van szó, és szegény laptopom elég sok mindent indít egyszerre, így őt is, és a hirtelen FSB változástól 5-ből 1x biztos kifagy.
az msconfig parancsot elindítva automatikusan ott van a listában, de ott nem találok semmi delay kifejezést, ami a késleltetésre szolgálna. Úgy szeretném, hogy indítás után mondjuk 50-60 másodperccel fusson fel a tuning program, addig úgyis betöltődik minden más. Sajna azért nem mertem neki állni a létrehozásnak, mert ha sima .exe-t berakok az Indítópultba vagy találtam egy ilyen leírást: katt ide, merthogy ez valóban csak egy exe file, és ha ezt elindítom az magában nemjó, mert akkor a beállítások indulnak el. Ennek a programnak magától van valami háttérben induló része, ami megőrzi a beállításokat, és valahogy így szól az automatikus indításban az elérési útvonal:
C:\ClockGen\Clockgen.exe -i p=0 -> tehát erről sejtettem, hogy itt van valami, de nem tudom hogy lehetne ezen segíteni, Ötlet valakinek?
Köszönöm!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az msconfig parancsot elindítva automatikusan ott van a listában, de ott nem találok semmi delay kifejezést, ami a késleltetésre szolgálna. Úgy szeretném, hogy indítás után mondjuk 50-60 másodperccel fusson fel a tuning program, addig úgyis betöltődik minden más. Sajna azért nem mertem neki állni a létrehozásnak, mert ha sima .exe-t berakok az Indítópultba vagy találtam egy ilyen leírást: