Hirdetés
Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Kerestem már a google-n sokat, de konkrétan az én problémámra nem találtam választ, amit amatőrködve is megcsinálhatok.
A problémám az, hogy szeretnék késleltetni egy automatikusan induló programot, mert a ClockGen-ről van szó, és szegény laptopom elég sok mindent indít egyszerre, így őt is, és a hirtelen FSB változástól 5-ből 1x biztos kifagy.
az msconfig parancsot elindítva automatikusan ott van a listában, de ott nem találok semmi delay kifejezést, ami a késleltetésre szolgálna. Úgy szeretném, hogy indítás után mondjuk 50-60 másodperccel fusson fel a tuning program, addig úgyis betöltődik minden más. Sajna azért nem mertem neki állni a létrehozásnak, mert ha sima .exe-t berakok az Indítópultba vagy találtam egy ilyen leírást: katt ide, merthogy ez valóban csak egy exe file, és ha ezt elindítom az magában nemjó, mert akkor a beállítások indulnak el. Ennek a programnak magától van valami háttérben induló része, ami megőrzi a beállításokat, és valahogy így szól az automatikus indításban az elérési útvonal:
C:\ClockGen\Clockgen.exe -i p=0 -> tehát erről sejtettem, hogy itt van valami, de nem tudom hogy lehetne ezen segíteni, Ötlet valakinek?
Köszönöm!
Aktív témák
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- Peugeot, Citroën topik
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
az msconfig parancsot elindítva automatikusan ott van a listában, de ott nem találok semmi delay kifejezést, ami a késleltetésre szolgálna. Úgy szeretném, hogy indítás után mondjuk 50-60 másodperccel fusson fel a tuning program, addig úgyis betöltődik minden más. Sajna azért nem mertem neki állni a létrehozásnak, mert ha sima .exe-t berakok az Indítópultba vagy találtam egy ilyen leírást: