Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Következő lenne a kérdésem.
Ugye laptopok nagyrészén vannak előretelepített win-ek, nekem is volt 1 laptopom, belassult vagy valami indításnál recovery menü és a rejtett partícióról újrarakta a gépet, amint az asztal betöltődött felrakta a drivereket meg minden és készvolt, nemkellett drivereket töltögetnem, meg rakott rá nero-t is meg pár progit. Namost ezt én megtudnám csinálni win7 el asztali gépen? Hogy hozok létre 1 rejtett partíciót oda rakom pl win7 iso-t meg progik meg amik kellenek és ha van valami akkor recovery menüből újrarakom.
Tudom hogy vannak olyan progik amivel felvan telepítve minden a gépre driverek progik, csinálok partíciómentést és van komplett win-em de most ezt kizárni szeretném.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest