Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Eloszor allitsd at a Windows Update-et ugy hogy valaszd a Frissitesek keresese, de en dontom el .....

majd torold ki a C:\Windows\SoftwareDistribution\Download mappabol az eddig letoltott frissiteseket, ugysem telepultek.
Ezutan inditsd el a WU-et manualisan, es eloszor csak Fontos frissiteseket engedelyezd es telepitsd fel az sem art, sot javaslom hogy a
Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB976902) javitas elol vedd ki a pipat es rejtsd el ez a frissites az SP1 telepitesehez szukseges es nem tavolitahato el.
Amikor leszedi a Fontos frissiteseket majd telepiti utanna ker egy ujrainditast, ez fontos
miutan ujraindult a rendszer telepitheted az Ajanlottakat. Miutan sikerult azokat is feltenni, - sokan nem ajanljak, en is sokaig ugy hasznaltam a gepet hogy nem telepitettem az Ajanlott-at - es semmi bajom nem szarmazott belole.
Ha szeretned frissiteni a rendszert az SP1-re akkor a rejtett frissitesek kozul allitasd vissza a KB976902 frissitest es telepites, de mint linkeltem is ez mar nem vonhato vissza, vagyis nem lehet eltavolitani. Ha megis felteszed, elerhetove valik az SP1 telepitese.
(#40335) Dusee Nalad felvan telepitve a fentebb leirt frissites? KB976902
Ja es lodd ki a Nod-ot, nameg ami meg indul a W7-el vagyis lodd ki a programokat ideiglenesen az Futtatas / msconfig / Automatikusan indtas-nal.
Aktív témák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest