Hirdetés

Aktív témák

• Steelmanus

addikt

válasz Vicoo #40333 üzenetére

Eloszor allitsd at a Windows Update-et ugy hogy valaszd a Frissitesek keresese, de en dontom el .....

majd torold ki a C:\Windows\SoftwareDistribution\Download mappabol az eddig letoltott frissiteseket, ugysem telepultek.
    Ezutan inditsd el a WU-et manualisan, es eloszor csak Fontos frissiteseket engedelyezd es telepitsd fel az sem art, sot javaslom hogy a
    Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB976902) javitas elol vedd ki a pipat es rejtsd el ez a frissites az SP1 telepitesehez szukseges es nem tavolitahato el.
    Amikor leszedi a Fontos frissiteseket majd telepiti utanna ker egy ujrainditast, ez fontos
    miutan ujraindult a rendszer telepitheted az Ajanlottakat. Miutan sikerult azokat is feltenni, - sokan nem ajanljak, en is sokaig ugy hasznaltam a gepet hogy nem telepitettem az Ajanlott-at - es semmi bajom nem szarmazott belole.
    Ha szeretned frissiteni a rendszert az SP1-re akkor a rejtett frissitesek kozul allitasd vissza a KB976902 frissitest es telepites, de mint linkeltem is ez mar nem vonhato vissza, vagyis nem lehet eltavolitani. Ha megis felteszed, elerhetove valik az SP1 telepitese.

(#40335) Dusee Nalad felvan telepitve a fentebb leirt frissites? KB976902
    Ja es lodd ki a Nod-ot, nameg ami meg indul a W7-el vagyis lodd ki a programokat ideiglenesen az Futtatas / msconfig / Automatikusan indtas-nal.

Aktív témák