Hirdetés
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Hello
Olyan problémát észlelek pár napja, hogy mikor bekapcsolom a gépet, legalább 5-7 percet kell várnom, mire bejön az msn (ergo betölt a gép).. utána ha megnyitom az operát, az is legalább 1 percig tölt mire megnyílik.. utána ha azon belül megnyitok/bezárok egy lapot, amíg ezt megcsinálja, szintén fél perc ráadásul ez idő alatt be is fagy.. a zene akadozik.. bekapcsoláskor ha kattintok egyet a jobb egérgombbal, 2-3 perc múlva hozza ki a menüt.. néztem rendszer-visszaállítást és ott egy olyan pont volt, hogy windows update - fontos frissítés.. holott én soha nem frissítem a windowst.. megnéztem a windows update menüpontot a vezérlőpultban de ott ki van kapcsolva.. most ez összefügghet ezzel a lassúsággal? Hogy bekapcsoláskor valami frissítést tölt le, és telepít? Ez a rendszer már (Home Premium 32 bit) már több, mint egy éve üzemel gond nélkül.. csak tegnap vettem észre, hogy ilyet csinál.. és nem nagyon nyúltam bele, amiért ilyesmit csinálhatna..
üdv: olloczky
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs