Aktív témák
-
válasz
jolmegmondom
üzenetére
1. Jobb memória kezelés.
2.Abból a mappából persze hogy törölhetsz. Amint látod, úgy írja ki, hogy valami.exeszámsor.pf. Na ha van olyan program, amit már régen nem használtál, azt csak simán kitörlöd onnan, és nem fogja előtölteni. Ha nem kell a prefetch, akkor a szolgáltatásoknál le is tilthatod. A readyboost, egy gyorsító szolgáltatás. Egy vagy akár több pendrive-ot be tudsz állítani. Egy kis infó róla.
3. Melyiket? Readyboost, prefetch? Addig le tilthatod persze. Bá én mindkettőt használom, és szerintem gyorsít a rendszeren, mármint a readyboost szerintem igen.
A prefetch meg egy kényelmi funkció, hogy a gyakran használt programokat betölti a ramba.
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztalos klub
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest