Hirdetés
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
válasz
jolmegmondom
üzenetére
1. Jobb memória kezelés.
2.Abból a mappából persze hogy törölhetsz. Amint látod, úgy írja ki, hogy valami.exeszámsor.pf. Na ha van olyan program, amit már régen nem használtál, azt csak simán kitörlöd onnan, és nem fogja előtölteni. Ha nem kell a prefetch, akkor a szolgáltatásoknál le is tilthatod. A readyboost, egy gyorsító szolgáltatás. Egy vagy akár több pendrive-ot be tudsz állítani. Egy kis infó róla.
3. Melyiket? Readyboost, prefetch? Addig le tilthatod persze. Bá én mindkettőt használom, és szerintem gyorsít a rendszeren, mármint a readyboost szerintem igen.
A prefetch meg egy kényelmi funkció, hogy a gyakran használt programokat betölti a ramba.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Tekken 7 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest