Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Dany007
veterán
A vinyót nekem is ajánlották, hogy próbáljam ki. De szerintem alapértelmezetten van az energiagazdálkodás.
@bobsys:
Az áramingadozásos dologhoz még annyit, hogy én ezt azért nem tartom lehetőségnek, mivel Win 7 telepítése előtt nem volt ilyen probléma.
Ha ilyen gyakori áramingadozás lenne, mint ahogy a naptárban bejelöltem, akkor valószínű, hogy előtte is volt, hasonló gyakorisággal. De előtte semmi ilyet nem tapasztaltam.
Sajnos vagy sem, de elég sokat ülök a gép előtt, főleg most tavasszal / nyáron. Szerintem akkor is feltűnt volna ez a sorozatos restartolás, ahogy most is feltűnik.Persze, azért kipróbálom a szünetmentes' megoldást, de kizártnak tartom, hogy ez legyen az oka.
Mért pont a Win7 telepítését követő 1 hónapon belül indul újra a gép látszólag ok nélkül? Majd utána megint, aztán megint, aztán sorozatosan is...
Előtte meg mért nem volt ilyen egyszer sem!?
Szerintem a két dolog üti egymást. Több, mint 2-2,5 éve ez a gépem van. Először Xp, majd Vista, és most nemrég Win7. Csak a Win7-nél csinálta ezt az újraindítgatást, máskor más op.rendszernél nem.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest