Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Colos1
üzenetére
Sziasztok!
Irtam valaszt a Cata topikba, a Norton-al kapcsolatba.
Sub-ZeRo Azt hiszem hogy kovetem a peldadat, es virusirtot valtok. Hajnalban feltettem az MSE 2.0-t, majd deleott mivel egy laptopot kellet barkacsolnom igy elinditottam delelott egy Teljes vizsgalatot a rendszer vincsin (320Gb 50/50/Maradek) es mivel a monitor 20 perc utan elmegy aludni nem foglakoztam geppel, laposoztam. Masfel ora mulva ranezek hat mit latok, kb a 80%-nal tart, ugy hogy a C:\ 10Gb rendszer D:\ 8GB foleg a telepitendo programok E:\36 Gb filmek. Ugy beragtam ra kivagtam hogy nyoma sem maradt, a Revo Uninstall-al szedtem le.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs