Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLC programozás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyomtató topik
- AMD FX
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
dudasj
tag
válasz
Drughi
üzenetére
Akkor gondolom laptopról van szó...
Valószínűleg a laptophoz adott "saját" menedzsment progival van akkor baj, sztem installáld újra ezeket. Vagy szedd le őket és csak a windowsét használd.
Sajna laptopokon ezek a csini-vini kinézetű saját gyártmányú "driverek" többet ártanak mint használnak
És semmivel se tudnak többet mint a win7 beépítettjei, én mióta 7 van a cégnél minden gépen/laptopon le szoktam uninstallálni őket... Ha csak a windowsé megy alapból és be van kapcsolva a mindig jelenjenek meg opció akkor ki kell jönnie.
- Sidebarral amúgy be tudod helyettesíteni ha semmiképp nem indul, van jópár ilyen minialkalmazás már erre.
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PLC programozás
- Villanyszerelés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És semmivel se tudnak többet mint a win7 beépítettjei, én mióta 7 van a cégnél minden gépen/laptopon le szoktam uninstallálni őket... Ha csak a windowsé megy alapból és be van kapcsolva a mindig jelenjenek meg opció akkor ki kell jönnie.