Aktív témák
-
dudasj
tag
válasz
Drughi
üzenetére
Akkor gondolom laptopról van szó...
Valószínűleg a laptophoz adott "saját" menedzsment progival van akkor baj, sztem installáld újra ezeket. Vagy szedd le őket és csak a windowsét használd.
Sajna laptopokon ezek a csini-vini kinézetű saját gyártmányú "driverek" többet ártanak mint használnak
És semmivel se tudnak többet mint a win7 beépítettjei, én mióta 7 van a cégnél minden gépen/laptopon le szoktam uninstallálni őket... Ha csak a windowsé megy alapból és be van kapcsolva a mindig jelenjenek meg opció akkor ki kell jönnie.
- Sidebarral amúgy be tudod helyettesíteni ha semmiképp nem indul, van jópár ilyen minialkalmazás már erre.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És semmivel se tudnak többet mint a win7 beépítettjei, én mióta 7 van a cégnél minden gépen/laptopon le szoktam uninstallálni őket... Ha csak a windowsé megy alapból és be van kapcsolva a mindig jelenjenek meg opció akkor ki kell jönnie.