Hirdetés
Aktív témák
-
dudasj
tag
válasz
Drughi
üzenetére
Akkor gondolom laptopról van szó...
Valószínűleg a laptophoz adott "saját" menedzsment progival van akkor baj, sztem installáld újra ezeket. Vagy szedd le őket és csak a windowsét használd.
Sajna laptopokon ezek a csini-vini kinézetű saját gyártmányú "driverek" többet ártanak mint használnak
És semmivel se tudnak többet mint a win7 beépítettjei, én mióta 7 van a cégnél minden gépen/laptopon le szoktam uninstallálni őket... Ha csak a windowsé megy alapból és be van kapcsolva a mindig jelenjenek meg opció akkor ki kell jönnie.
- Sidebarral amúgy be tudod helyettesíteni ha semmiképp nem indul, van jópár ilyen minialkalmazás már erre.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És semmivel se tudnak többet mint a win7 beépítettjei, én mióta 7 van a cégnél minden gépen/laptopon le szoktam uninstallálni őket... Ha csak a windowsé megy alapból és be van kapcsolva a mindig jelenjenek meg opció akkor ki kell jönnie.