Hirdetés

Aktív témák

• Воланд

titán

válasz fenergie84 #33079 üzenetére

Rákeresve az EventID 1000 + windows7 kulcsszavakra kb ezerféle hibát (msn-től elkezdve a játékokig) találtam, de megoldást egyet sem. Ha egy kártyával nem fagy akkor a crossfire-t nem szereti a rendszer, ha egy kártyával is fagy akkor passz. Főleg az az érdekes, hogy csak játékok alatt fagy, 2d-ben viszont nem. Minden játékhoz fel kell tenni a legfrissebb patchet, csinálni kell egy memtestet, ha tunning van a gépen akkor visszavenni alapra minden beállítást. Legvégső esetben újrahúzni az egész rendszert, előfordulhatnak olyan problémák amik csak így szűnnek meg.

Szerk.: Az én rendszerem legutóbb egy pár hónapja produkált érdekes fagyásokat, pontosabban kékhalálokat. Random dobálta a különböző BSOD-kat, memóriára, vga-ra stb-re hivatkozva. Már olyan programot is le akartak velem szedetni a gépről ami nem is volt telepítve, merthogy biztos az okozza a hibát nálam. :DDD A vége az lett, hogy egyik napról a másikra nem fagyott többet a rendszer anélkül, hogy bármit is csináltam volna, szóval előfordulnak az ilyen rejtélyes esetek.

Aktív témák