Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
bobsys
üzenetére
Kettővel fentebb leírtam a pontosabb hibajelenséget. Ezen a gépen volt már xp (x86), vista(x64), windows7 minden probléma nélkül. Random fagyások eddig is voltak, de nem ilyen sűrűn és azokat általában sikerül megoldanom. Most viszont itt van ez, hogy szétterhelem a gépet és semmi hiba nincs, mikor meg szinte idle állapotban van akkor egymás után dobálja a 7f-el jelölt fagyásokat. Ami itt érdekes, hogy semmi program nem mutat ki semmi hibát és mint fentebb is írtam egy hardverhibás (memória, merevlemez) számítógépre szvsz soha nem menne fel nem csak a windows 7, de xp és vista sem. Amikor meghalt a videokártyám memóriahiba miatt már újraindulni sem volt hajlandó. Most újraraktam a rendszert, mindent ami kell felteszek szépen sorjában és majd kiderül, hogy mi lesz.
Szerk.: HD tune nem jelzett hibát a vinyoknál, mondjuk az ata-s azt még régen kicsit tönkre vágtam (sikerült nagy igyekezetemben fordítva feltennem a kábelt, az egyik láb kicsit meghajolt, de vissza lett állítva, plusz egy kicsit forrasztva, azóta azon a vinyon csak a letöltések vannak, semmi fontos), szóval nem tom mi lehet a hiba forrása.
Aktív témák
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest