Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Zoltánka
tag
Sziasztok!
Egy "kis" segítségre lenne szükségem:
Vásároltam egy eredeti, angol nyelvű Win7 Home Premiumot az Amazon-ról kb. 4 hónapja, amit aktiváltam is.
Pár napja küldözgeti nekem a "A számítógépen nem eredeti Windows fut" üzenetet...
A Win-t a telepítés után magyar nyelvűvé alakítottam egy progival. Ezt elvileg, ha jól tudom a Home Premium-mal nem lehetne megtenni. Lehet ez a ludas és ezért küldözgeti nekem az üzenetet a rendszer??
Megúszhatom-e a dolgot a Win7 újratelepítése nélkül? Illetve ha újra kell telepítenem nem lesz-e probléma azzal, hogy a Win aktiválva van már és nem is olyan régen lett ez megtéve (kb. 4 hónapja)?
Előre is köszönöm a választ!
Z
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest