Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
pukkancska
tag
Ha már így lesüllyedt ez a topics, akkor én is megengednék magamnak egy kérdést:
Aktivátor.
Mindenki azzal jön, hogy ne használd..., csak saját felelősségre..., én nem használnám... stb... stb..
Az igaz, hogy illegálisnak minősíthető, mert jogtalanul használsz valamit, és abban is mindenkinek igaza van, hogy természetes, hogy fizetek a rendszerért, ha már én akarom használni (vagy kell használnom pl. a munkám miatt).
Én is 100% az mellett vagyok, hogy természetes, hogy fizetek érte, mert én akarom használni (tipikusan pl. internet), játékok, céges programok, szabadidő eltöltés stb...
Ugyanakkor valamilyen formában azokat is megértem, akik nem tudnak érte fizetni, és inkább "lopottként" használják. Persze ha már a Win7-et akarja lopottként használni, akkor már kellett, hogy legyen pénze, mert ez a rendszer nem megy a PIII gépen. (megy...csak nem úgy ahogy kellene)
És itt jön a képbe a kérdésem:
Tehát, mindenki okos, mert tudja, hogy az aktivátort nem szabad használni, mert abból csak problémája lesz.
Igen.. De akkor itt megkérdeznék egy igazi okost aki tudja is, hogy mi mást művel (pontosan) az aktivátor a rendszerrel, azon kívül, hogy aktiválttá teszi a rendszert?
Aktív témák
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest