Hirdetés
Aktív témák
-
pukkancska
tag
Ha már így lesüllyedt ez a topics, akkor én is megengednék magamnak egy kérdést:
Aktivátor.
Mindenki azzal jön, hogy ne használd..., csak saját felelősségre..., én nem használnám... stb... stb..
Az igaz, hogy illegálisnak minősíthető, mert jogtalanul használsz valamit, és abban is mindenkinek igaza van, hogy természetes, hogy fizetek a rendszerért, ha már én akarom használni (vagy kell használnom pl. a munkám miatt).
Én is 100% az mellett vagyok, hogy természetes, hogy fizetek érte, mert én akarom használni (tipikusan pl. internet), játékok, céges programok, szabadidő eltöltés stb...
Ugyanakkor valamilyen formában azokat is megértem, akik nem tudnak érte fizetni, és inkább "lopottként" használják. Persze ha már a Win7-et akarja lopottként használni, akkor már kellett, hogy legyen pénze, mert ez a rendszer nem megy a PIII gépen. (megy...csak nem úgy ahogy kellene)
És itt jön a képbe a kérdésem:
Tehát, mindenki okos, mert tudja, hogy az aktivátort nem szabad használni, mert abból csak problémája lesz.
Igen.. De akkor itt megkérdeznék egy igazi okost aki tudja is, hogy mi mást művel (pontosan) az aktivátor a rendszerrel, azon kívül, hogy aktiválttá teszi a rendszert?
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest