- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
pukkancska
tag
Ha már így lesüllyedt ez a topics, akkor én is megengednék magamnak egy kérdést:
Aktivátor.
Mindenki azzal jön, hogy ne használd..., csak saját felelősségre..., én nem használnám... stb... stb..
Az igaz, hogy illegálisnak minősíthető, mert jogtalanul használsz valamit, és abban is mindenkinek igaza van, hogy természetes, hogy fizetek a rendszerért, ha már én akarom használni (vagy kell használnom pl. a munkám miatt).
Én is 100% az mellett vagyok, hogy természetes, hogy fizetek érte, mert én akarom használni (tipikusan pl. internet), játékok, céges programok, szabadidő eltöltés stb...
Ugyanakkor valamilyen formában azokat is megértem, akik nem tudnak érte fizetni, és inkább "lopottként" használják. Persze ha már a Win7-et akarja lopottként használni, akkor már kellett, hogy legyen pénze, mert ez a rendszer nem megy a PIII gépen. (megy...csak nem úgy ahogy kellene)
És itt jön a képbe a kérdésem:
Tehát, mindenki okos, mert tudja, hogy az aktivátort nem szabad használni, mert abból csak problémája lesz.
Igen.. De akkor itt megkérdeznék egy igazi okost aki tudja is, hogy mi mást művel (pontosan) az aktivátor a rendszerrel, azon kívül, hogy aktiválttá teszi a rendszert?
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Projektor topic
- Android felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest