Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
atesss
üzenetére
Annak örülök, de annak nem, hogy felmerült bennem, lehet hogy a VGA nem kapja meg az 1 gigát. Elkezdtem olvasgatni a PAE -t, hátha az kavar be, de most már annyit sem értek belőle, mint amennyit eddig.
Viszont megnéztem az erőforrásokat, az szerint 256 MB van kiosztva a VGA -nak, de az öcsém 512 MB -os karijánál is ugyan ez van (D0000000-DFFFFFFF -ig), pedig abban csak 2 GB RAM van...Az meg alapból lehetetlen, hogy 256 mega legyen neki kiosztva, mert 1680X1050 -ben a legtöbb játéknak már a menüjébe belefagyna
Az meg a másik, hogy sem az everest, sem a GPU-Z nem hajlandó kiolvasni a videoram használatát...Sajnos ezt nagyon elcsesztem, mert 32 biteset vásároltam...most újra meg kellene vennem, ha 64 bitest szeretnék. Nem jártam kellően utána, nem tudtam hogy a win7 64 bites már nem olyan sz@r mint az XP.
A konfig amúgy az adataimnál megtalálható.
Aktív témák
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont megnéztem az erőforrásokat, az szerint 256 MB van kiosztva a VGA -nak, de az öcsém 512 MB -os karijánál is ugyan ez van (D0000000-DFFFFFFF -ig), pedig abban csak 2 GB RAM van...Az meg alapból lehetetlen, hogy 256 mega legyen neki kiosztva, mert 1680X1050 -ben a legtöbb játéknak már a menüjébe belefagyna