- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Tippeket szeretnék kérni egy problémához, aminek az okára sehogy nem tudok rájönni.
Az a gondom a következő: Adott egy W7-es gép, ami egy Gigabyte EP-43-UD3L alaplap, benne egy D-820-as proci, 2GB memória (egyben), ATI HD3870 1GB videokártya, külső eszköz egy Logitech billentyűzet-egér combo, és egy webkamera. Az energia sémáknál beállítottam, hogy mikor tegye magát a gép alvó állapotba (hibernálás kilőve a powercfg -h off kapcsolóval is) de egyszerűen nem hajlandó lekapcsolni magát.
Átnéztem az összes futó folyamatot, a feladatütemezőt, a szolgáltatásokat, megnéztem a powercfg -requests kapcsolóval az energiasémát, és semmi de semmi, ami indokolná ezt a hibát. Az egyetlen ami feltünt, hogy ha a monitor lekapcsolt állapotban van, és megnyomom a billentyűzeten az alvás gombot, akkor is csak a monitort kapcsolja vissza, és csak az alvás gomb ismételt megnyomására megy alvó állapotba.
Egyszerűen már ötletem sincs, hogy merre keressem a megoldást.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest