Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Powerbank topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Tippeket szeretnék kérni egy problémához, aminek az okára sehogy nem tudok rájönni.
Az a gondom a következő: Adott egy W7-es gép, ami egy Gigabyte EP-43-UD3L alaplap, benne egy D-820-as proci, 2GB memória (egyben), ATI HD3870 1GB videokártya, külső eszköz egy Logitech billentyűzet-egér combo, és egy webkamera. Az energia sémáknál beállítottam, hogy mikor tegye magát a gép alvó állapotba (hibernálás kilőve a powercfg -h off kapcsolóval is) de egyszerűen nem hajlandó lekapcsolni magát.
Átnéztem az összes futó folyamatot, a feladatütemezőt, a szolgáltatásokat, megnéztem a powercfg -requests kapcsolóval az energiasémát, és semmi de semmi, ami indokolná ezt a hibát. Az egyetlen ami feltünt, hogy ha a monitor lekapcsolt állapotban van, és megnyomom a billentyűzeten az alvás gombot, akkor is csak a monitort kapcsolja vissza, és csak az alvás gomb ismételt megnyomására megy alvó állapotba.
Egyszerűen már ötletem sincs, hogy merre keressem a megoldást.
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest