Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
sfdrakex
üzenetére
Hülyén néz ki,idegesít ha elindítok egy progit ami szerepel a tálcán,akkor eltünik az indítóikonja,mert a futó alkalmazás ablakja takarja.
Nekem a vista tálcája bejött és akármit csinálok a win7 alatt nem tudom elérni,minden beállítást próbáltam ami a neten van,de csak hasonlót lett tőle.Az msn-t jó hogy mondod,mert amúgy is utálom,de muszáj használni és kompatibilitás módban nem is próbáltam,de e nélkül nyugtatót kell szednem
Ilyen sz@rt hogy tudnak csinálni?Saját progi mindkettő és 2 ablaka van az msn-nek.Az egyik a megjelenítendő képem a másik meg az msn főablak.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen sz@rt hogy tudnak csinálni?Saját progi mindkettő és 2 ablaka van az msn-nek.Az egyik a megjelenítendő képem a másik meg az msn főablak.