Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
sfdrakex
üzenetére
Azok igen. De az nem, hogy felmegyek a netre. Nekem ugyan nem volt bajom azzal, hogy a szükséges cuccok benne voltak a windows-okban. Ha nem, akkor már DOS, nem? Az csak sima üzleti érdek, hogy mások mást akarnak eladni, de egy usernek sztem az a legjobb, ha megkapja a cuccokat az OS-szel, úgyis telepíthet mást, ha akar. A hiányosságokkal meg nem lett olcsóbb a Windows, ahogy láttam...

Morden24: Ja, mert a tömegek manipulálhatóak.
Jut eszembe, a 10-es WMP-t fel lehet vhogy szuszakolni W7-re? Mert az újabbak még azt sem tudják, hogy kiírják a pontos össz-hosszt a zenéknél (egyéb hiányosságokról nem is szólva), AIMP meg rosszul olvas ki egy csomó veszteségmentes WMA-t. (MP3-at meg juszt sem használok, akárcsak WinAmpot, az sem összegez.)
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs