Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Windows frissítések utáni mappa és fájlmaradványokat hol lehet megtalálni?
Köszi! -
kutga
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Dual boot nincs, de Live Linuxot futtattam előzőleg.
-
norba69
őstag
válasz
gabriel26
üzenetére
Egy hozzáértő informatikus a céges gépeken, a céges hálóban azt állít be, amit csak akar, és azt tilt le, amit mondanak neki a manágerek. Ha eddig a almás gépen ezt nem tudták megtenni, az az ő kompetenciahiányukat mutatja

Sajnos a céges IT biztonsághoz az (is) kell, hogyaz userek ne telepíthessenek szabadon zsarolóvírust, meg hátsó ajtót a gépeikre. -
Sziasztok!
Lenne egy elegge bonyolult kerdesem
A cegen belul eddig en voltam a “lazado” es az egyetlen aki Mac-et hasznalt. Manapsag az IT-sek annyi mindent allitgatnak meg titkositanak, hogy egyre tobb helyre nem ferek hozza a dolgokhoz. Eloszor azt mondtak hasznaljak Edge bongeszot, par napja meg azt, hogy valtsak windows gepre.
a kollegaim a cegtol HP probook-okat kapnak, de a Mac utan az a meret es ocsmany kijelzo, engem szet idegesitene….
Jelenleg ugye az en rendszerembe nem tudnak bele turkalni, igy azt csinalok amit akarok. Most azt mondta a fonok, hogy 800 ezerik vegyek olyat magamnak ami tetszik.
A kerdesem az lenne, ha egy ujonnan vasarolt gepen a ceges Microsoft fiokommal lepek be, akkor a draga IT-s kollegak tudnak turkalni majd a gepemben. Mert a tobbi kollegamat allandoan csesztetik, hogy ne facebook-ozzanak, vagy ezt-azt ne csinaljak a gepeken. Meg ugye semmit sem lehet telepiteni, bele dugni, es meg sorolhatnam.
Szoval attol, hogy belepek a ceges fiokommal ilyen resztrikciokat csak akkor tudjak megcsinalni, ha oda adom nekik, vagy akar online is.
sorry ha hosszu volt
-
King Unique
titán
How to Fix Windows and Linux Showing Different Times When Dual Booting
Nincsen Windows & Linux dual boot? Akkor szokott ilyen +/- 1-2 órás időeltérés lenni egyik-másik rendszer indítása után, ami itt is már többször volt téma.
Is Your Windows 10 or 11 Time Wrong? Here's How to Fix the Windows Clock
Ha nem az előbbi a probléma oka, akkor lehet lemerült az alaplapi CMOS elem, vagy a Windows Time szolgáltatás működése nem oké, stb., amit a linkelt útmutató szemléltet.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Ez vajon mitől lehet? Most 17:51 van. Miután kézzel rákattintok a 'Szinkronizálás' gombra megjavul, de a következő indításnál megint rossz időt mutat.

-
King Unique
titán
válasz
growler
üzenetére
1. "A Windows 11 21H2-es és 22H2-es verzióit használók számíthatnak a kényszerfrissítésekre, mivel ezek támogatása megszűnik" - amiben nincsen semmi különös, mármint ha a Windows Update a támogatása végéhez közeledő vagy azt elérő Windows-verziót egy újabb, támogatott verzióra frissíti.
Ahol ha majd ősszel megjelenik a 24H2 verzió, akkor az is először csak opcionális frissítés lesz, a 23H2 verzió a Home és Pro kiadásoknál a 2 éves támogatása okán 2025. november 11-ig támogatott, vagyis még 24H2-re sem feltétlen muszáj frissíteni hanem akár a 25H2 is megvárható, stb.2. A Felidézés (Recall) téma nemrég már ki lett tárgyalva itt, meg hogy eleve csak opcionális és kikapcsolható lesz, meg hogy már a Windows 10-nél is van hasonló és annyira nem újdonság, stb.
3. Akkor irány inkább valamelyik Linux topik.

-
válasz
ParadoxH
üzenetére
Látom/látjuk... Ha esetleg speckó billentyűzeted van, amihez driver is van, akkor elsőre azt kellene kizárni, másik billentyűvel kipróbálni, másik USB portba dugva.
Ha vezeték nélküli esetleg a billentyű, akkor mindenképp másik, lehetőleg vezetékessel próba.
Ezenfelül egy Live Linux Pendrive-ról indíthatsz egy Linux-t (nem kell telepíteni) és úgy is megpróbálni a billentyűzetet. -
teptep
őstag
válasz
Doky586
üzenetére
A win10 nem csoda ha nem frissül 22H2-nél frissebbre
Van pár ismerősöm, aki nem tudta megmondani hogyan lett nála a Win10-ből Win11?
Csak klikkelt össze-vissza, és nyivákolt hogy a közönségnek nem tudta a prezentációt elindítani mert éppen frissít a gépe. (Persze hiába mondom, hogy havonta 1x frissíteni amikor alkalmas, és utána 35 nap tiltás...) Tehát van olyan felhasználói csoport, akiknél ezzel a módszerrel kellett tiltanom a 10/11 váltást. Meg van olyan matuzsálem gép, amelyik Win10-el megy évek óta, de a Win11 kékhalálozik. Nem volt kedvem tesztelgetni. Visszaraktam a 10-et és majd 2025 végén visszatérek rá. Hátha akkor majd frissebb drivereket fog találni és nem fog fagyizni... -
ParadoxH
aktív tag
válasz
Csupingo
üzenetére
#22082Fire/SOUL/CD #22083Csupingo
Még mindig nem kapom a hiba okát. Nincs is annyi terhelés amennyit feltételeztem. Itt van két videó
https://streamable.com/2lxys7
Böngészőben látványosabb:
https://streamable.com/37b6cu
Teljesen kikészít
-
válasz
ParadoxH
üzenetére
Itt hogy van beállítva Nálad? (ha nem így, akkor így legyen és próba)
-
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Ryzen5 3400G /16GB ram / RX550 / kingstone ssd konfig. Alap dolgokra használom, eddig jól ment. Most viszont 5-6 másodpercenként akadozik. Úgy hogy amikor gépelek megszalad egy betű. Itt egy felvétel róla:
A memória nincs tele, a proci 10-15% on, hd sentinel nem ad hibát az ssd-r, vírus nincs.
Mi lehet a baj?

-
Armagedown
őstag
válasz
growler
üzenetére
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de mintha a Windows 10 is frissült új verzióra, ha lejárt az adott verzió a támogatása, és ezt nem akadályozta meg a felhasználó az ezt szabályzó csoportházirend-beállítással.
Úgy látszik, az általad linkelt oldal nem akar feljebb lépni a bulvármocsok szintről. -
válasz
teptep
üzenetére
A win10 nem csoda ha nem frissül 22H2-nél frissebbre, mivel az az utolsó kiadás, nincs 23H1 belőle.. Felesleges bármit trükközni.
growler
A magyar 24H2-ben (jelenleg) nincs "Felidézés/Recall" funkció úgyhogy felesleges pánikolni láttatlanba, de ha lenne akkor is van volna kikapcsoló gombja. A rémhírterjesztés sajnos nagy divat manapság.
-
growler
őstag
Évekkel ezelőtt a Google Chrome böngészőt használtam.
Letiltottam benne az előzmények megjegyzését.
(Látszólag nem is jegyezte meg.)
Később a beállításai mélyebb rétegében észrevettem hogy
mégis megjegyzi az előzményeket. Ott is le lehetett tiltani,
de ezek után bízzak meg benne? ... Hát nem!!
Hasonlóképpen vagyok a Windows nevű spyware-el is. -
Geth
veterán
válasz
growler
üzenetére
Én is erősen mosolygok, mert a nevezett funkció egy mozdulattal kikapcsolható, csak a legtöbben nem jutnak el idáig a fantasztikus cikkekben (ha egyáltalán megemlítik, de általában a pánikkeltés fontosabb, mint az információ átadás)

Egyre rosszabb minőségű forrásokat linkelnek - ha ez lehetséges -, figyeljetek!
-
teptep
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
Én ezt a beállítást használom verzió befagyasztásra:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate]
"ProductVersion"="Windows 11"
"TargetReleaseVersion"=dword:00000001
"TargetReleaseVersionInfo"="23H2"
Win10/22H2-nél működik, akkor gondolom a 11/23H2 paraméterezés is hatásos. -
ToBeY
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi így már világos!
-
svgyula
addikt
válasz
growler
üzenetére
A frissítést ki lehet kerülni. Kb annyi ideig tart az "akció" mint a frissítés. El kell indítani egy régebbi verziót windows alól, a saját fájlok megtartásával. Utána 5 hétre tiltani a frissítéseket.
Ha mégis "okoskodik" kétszer lekapcsolni a villanyt frissítés közben. Aztán újraéleszti magát "sikertelen frissítés üzenettel".
Nem a gépért vagyunk hanem az van értünk........ -
growler
őstag
Kényszerfrissítés! [link]
"A Microsoft a jövő hónapban egy újabb, még frissebb verziót is megjelentet (24H2), de ezzel kapcsolatban már most felmerültek adatvédelmi aggályok, különösen a Felidézés funkcióval kapcsolatban, ez ugyanis naplózni fogja a felhasználó minden, a számítógépen végzett tevékenységét."
Persze, szigorúan a felhasználók érdekében!
(Mindezt, ArcoLinux alól írom, - és erősen mosolygok!!) -
King Unique
titán
Igen, nyilván, de értelemszerűen elég csak vagy egyik, vagy egyik módszert. Ahol pl. a Netplwiz azért nem olyan bonyolult, mármint kivenni a pipát a jelölőnégyzetből és leokézni, ha nem jelenne meg, akkor előtte szükség esetén kikapcsolni a Windows Hello bejelentkezés megkövetelését.
Ha nem megy az előbbi, akkor meg ott van 2. opcióként a registry, 3. opcióként pedig az Autologon segédprogram.
-
teptep
őstag
-
ToBeY
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi,de lélésről-lépésre végig kell játszani a listában lévő lépéseket,vagy ez más más megközelítés ugyanarra a problémára?
-
Szabi2121
tag
Sziasztok
Win11 Home fut a gépemen. Egyik napról a másikra kéri a Nas mappájára klikkelve a Hálózati jelszót. Igazából fingom sincs mi a jelszó. Hogyan tudom kikapcsolni vagy módosítani? A neten fellelhető megoldások nem segítettek. Rendszergazdaként sem tudom átírni, a "Hitelsítő adatok szerkesztésénél" átírom, mentem de nem történik változás!Esetleg valakinek lenne gondolata?
Köszönöm előre is
-
Joshi
titán
válasz
King Unique
üzenetére
"Az ilyen vadhajtás programokat a SmartScreen eleve blokkolja"
Ez volt a gond. Viszont olyan program nálam még nem volt, ami ne futott volna annak ellenére, hogy ez a védelem be volt kapcsolva. Na mind1, köszi megoldódott.
-
King Unique
titán
Az ilyen vadhajtás programokat a SmartScreen eleve blokkolja, de ha ott engedélyezve van a "futtatás mindenképpen (run anyway)" opcióval, akkor utána elvileg már indulnia kellene a telepítőnek.
Ha nem, akkor lehet a Microsoft biztonság (Defender) egyéb módon is blokkolta / karanténozta, ahol ilyenkor a kivételekhez kellene adni a programot, a telepítőfájlt. -
Joshi
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Ez ok, de attól még futnia kellene a telepítőnek nem? Hiába kattintok rá, egyszerűen nem történik semmi.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget, mert ilyen problémával még nem találkoztam. Már jó ideje használom a Bambu Lab P1S nyomtatómmal az OrcaSlicer szeletelő progit. Jelenleg a 2.1.0 verziót használom, de az istenért se akar futni az újabb verzió telepítője (OrcaSlicer_Windows_Installer_V2.2.0-beta.exe). Egyszerűen nem jövök rá, hogy miért nem akar futni még rendszergazda módban se.

-
szeky81
tag
Sziasztok!
Egy új laptopra már a 24h2-26100.1742 buildet telepíteném. Ez ugye Release Preview kiadás. Ezt később rendesen lehet frissíteni final verzióra bármi beállítás nélkül?
köszi, Feri -
ToBeY
nagyúr
Hello
Meg lehet azt oldani valahogyan,hogy a windows ne kérjen password-öt belépéskor csak loginoljon be magától?(régen a win10 így volt és az kényelmesebb volt) -
Bubaaa
senior tag
Sziasztok!
Van arra valami lehetőség hogy ha az ablakot átméretezem,és elhelyezem egy bizonyos helyre az asztalon,az a következő megnyitáskor ott maradjon,és ne állítsa vissza magát az eredeti méretűre,és helyre? -
teptep
őstag
válasz
Csöves
üzenetére
Tessék? Nem az volt a kérdés, hogy akinek van, annak hanyadik sorban van?
Hanem az, hogy akinek nincs, annak miért nincs? -
Wasquez
senior tag
Már, hogy mi van ugyanabban az USB portban? Más portokban is próbáltam a többi USB stick-et.
Az a különös, hogy miért tűnik el a gateway beállított ip címe?
Beírom, le ok-ézom, majd ha belenézek, már nincs ott! -
-
poirot
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Én a Volume2-öt használom. Az egyik leghasznosabb kis segéd program.
A linket kicseréltem, innen le lehet tölteni. Remélem ez a jó.
Remélem jó a link, mert egy hasonló nevűbe szaladtam be, ami hasonló szabályzó mégsem tetszett. Tud magyarul, automatikusan indítom a windowssal, úgy van beállítva, hogy az egérgörgővel a taskbaron szabályozza a hangerőt. Rengeteg beállításai lehetősége van, de nem szoktam piszkálni, jóformán úgy tökéletes ahogy van.
-
Üdv! Nincs véletlenül a rendszer alá valami praktikus hangerőszabályzó? Pl. a billentyűzetes állításkor olyan profi az a kis csúszka ott középen. Valami hasonló tálcára rakható megoldás nincs véletlenül, ami gyorsabban elérhető, mint a jobb alsóból elérhető csúszka? Ott mondjuk nem rossz az a lehetőség, hogy ha a hangszóró fölé mész és az egér görgőjével állítod, de elég lassan reagál. Tudom, "komoly" probléma, de hátha felmerült ilyen valakiben még! Köszi!
ui: De jó volt még megboldogult korábbi kis laptopom, ahol dedikált, kézre eső, fizikai hangerőszabályzó volt még
-
cigam
titán
A W11-es HP laptop miért szopatja a DHCP szervert?
DHCPS:Send ACK to 192.168.10.211
DHCP INFO DHCPS:Recv REQUEST from 68:07:0A:...
DHCP INFO DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.10.211
DHCP WARNINGDHCPS:lease host name not found
DHCP INFO DHCPS:Recv DISCOVER from 68:07:0A:...
DHCP INFO DHCPS:Send NAK
Ezzel van tele a router naplója. Ilyen kérést másodpercenként akár 13-14 alkalommal is küld neki. -
Wasquez
senior tag
Olyan problémám van win 11 alatt asztali gépen, hogy a wifi usb stick egyszer csak elkezd leszakadni a hálózatról, a beállításaiban pedig állandóan eltűnik a gateway ip címe!
Találkozott már valaki ilyen hibával, mi okozhat ilyet? Van még egy ilyen stick, az is ugyanezt csinálja, sőt más típus is, win 10 alatt kifogástalanul működnek! -
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Teljesen független attól, mert semmi köze a boot-hoz.
-
ledgeri
nagyúr
Amíg egy adott verziós (letiltási módszeres) kiírt lemezkép működik, és támogatott, addig nem tudnak vele mit csinálni, nem?
Telepítésnél a nem működő módszeresek miért nem működnek (szerver ellenőrzés, vagy képbe épített fix miatt?
Ha már nem támogatott verziójú win telepűl(t) arra ráhúzható/huzatható a legfissebb (és nagy eséllyel fixált)... >> frissítésnél a helyi fiókos win forszírozhat online-osra?
Mert ha fentiekre mind alkalmazhtósági pozitív a válasz akkor "hivatalos képeket mentegetve ki ki tologatható az esély... -
Geth
veterán
A retket nem érdekli amit linkeltél, amíg az, amit leírtam hibátlanul működik, mellette hivatalos és dokumentált. (Perpill ez a valóság.)
Semmi nem kezdődött elölről, még egyszer: legalább win7 óta változatlan xml-lel lehet átugrani MS fiókostul a felhasználó létrehozása lépést. Ez tény.
Mit szeretnél ehhez hozátenni? -
boborján2
senior tag
Csodálkozol ilyeneken amikor ezek a g... kitalálják hogy screensotokat készütenek egy kis elemzésre
A következő lépés lassan az lesz hogy a telepítéshez egy usb-s szondát kell majd a saját seggünkbe dugni ,hogy ott is elemezzenek és a windóz csak akkor települ ha minden okénak talál.
-
CsengődiGeri
tag
Tanácsot kérnék Home verzióhoz.
Normális hogy az Adatvédelem és biztonság > Windows biztonság oldalt nem lehet megnyitni. Konkrétan egy fekete ablak ugrik fel amin semmi sincs és csak bezárni lehet. Nekem Pro-m van az normálisan működik. A problémás gép egy MEDION laptop amin gyári W11 Home van hivatalból aktiválva. Egy rendszer visszaállítás történt rajta a saját recoveri-éből gondolom mert nem volt boot usb bedugva a gépbe de mégis látszólag újra telepítette magát a win, legalábbis a partíció választáson kívül a teljes telepítési procedúrát végigcsinálta. Aztán egy szűz W11 jelentkezett be, frissítette is magát, minden rendben müxszi kivéve a fenti problémát. -
Geth
veterán
Kötelező online fiókkal hogy áll a 24H2, kell keresni más trükköt az az oobe\bypassnro helyett?
Nincs kötelező online fiók: Win7 óta ugyanazzal a hivatalos, dokumentált módszerrel ugrom át a felhasználó létrehozása lépést, offline fiók lesz mindig az eredmény. -
hemaka
nagyúr
udv
3 monitoros setupnal ha kikapcsolom a gepet, elfelejti a felbontast es valami ortodox felbontassal indul el, nvidia driver a legfrissebb, win is lefrissitve, monitornak nincs drivere. Valami otlet miert csinalja ezt? Ha ujrainditom sem jo, csak driver reinstall vagy a csatik ki es visszadugasa segit (dp).
-
King Unique
titán
válasz
Doky586
üzenetére
Tehát akkor még hivatalosan nyilván nem jelent meg a 24H2 verzió, max. az Insider Preview Release Preview csatornán, erre céloztam.
Normál esetben egy standard in-place upgrade is lefuthat gond nélkül, meg tudtommal a Windows 11-nél pl. a 21H2 —►22H2 upgrade is az volt, a 22H2—►23H2 upgrade volt az engedélyező csomagos (enablement package).
Aki most 23H2 verziót telepít, az még a Home és Pro kiadásoknál is 2 évig támogatott, ami 2025. november 11-én jár le, vagyis ráér akár majd 25H2 verzióra frissíteni, a 24H2-t akár ki is hagyhatja. -
válasz
King Unique
üzenetére
Mindenkinek fel lesz kínálva 1-2 hónap múlva. Ezt jelenti a "Ha megkapják a 24H2-t akkor" mondat. De mintha hallottam volna olyat hogy már most néhány OEM gép gyártó 24H2-t rak a gépeire.
Azért is szóltam mert ez a 23H2 to 24H2 frissítés úgynevezett nagy frissítés lesz ami w11 esetén sosem volt, w10 esetén is csak a kezdeti években. Nem olyan pici enablement csomagos mint az utóbbi időkben. Tehát nagyobb lesz a frissítés közbeni hiba lehetősége. Aki mostanában telepít így esetleg elkerülhetné ezt. (ahogy a képen is látszik van még benne helyesírási hiba is) -
King Unique
titán
válasz
Doky586
üzenetére
Mármint az Insider Release Preview csatornán, mert a Windows 11 release information és a szoftverletöltő weboldalakon még 23H2 verzió szerepel.
-
-
válasz
Busterftw
üzenetére
Igazából pont arra céloztam hogy azoknak lesz nagy előrelépés akiknek w10 vagy 23H2 van most és a mutatott kép hiányzik csak a biztonsághoz. Ha megkapják a 24H2-t akkor utána már nem fogja tudni a túl kíváncsi férjük vagy osztálytársuk feltörni a laptopjukat.
Ahogy már mondták: frissítésnél be kell kapcsolni, tiszta telepítésnél automatikusan bekapcsolódik majd. (ha nem hackelik rufussal vagy mással, hanem a hivatalos ms eszközzel telepítenek) -
-
Csorbi
addikt
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Próbáltál többféle lejátszót?
-
5leteseN
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
A Gépház=>Rendszer=>Kijelző-nél lesz a beállítási lehetősége annak, hogy mindkét kijelző ugyanazt mutassa(Klónozás).
Inkább úgy helyes meghatározni az "egy kijelzőnek vegye a 2 őt?", hogy "egy (összefüggő) Asztal-nak vegye a két kijelzőt". Így fogalmazható meg talán jobban az, hogy a két kijelző úgy viselkedik, mintha egy szokásos egy-Kijelzős Asztal folytatódna egy másikon, abban a pozícióban(alatta-felette, jobbról-balról), ahogy a Gépház-Kijelző-ben meghatározzuk, vagy ahogy automatikusan beállítja a Windows, amikor észleli a két Kijelző-t.
-
válasz
5leteseN
üzenetére
Kell mindenképpen igen.
Érdekes játéknál nincs ez a probléma és akkor sem ha a videó a noti kijelzőjén megy. Akkor nem veszi le ha a másik monitoron matatok.
Teljesen mind1 melyik az elsődleges kijelző.
Amúgy azt hogy lehet beállítani, hogy egy kijelzőnek vegye a 2 őt? Mert nekem az is hasznos lenne néha. -
5leteseN
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Kell egyszerre mindkettő?
Nekem nem szükséges egyszerre: én klónozni szoktam az így csak egy asztalt a két kijelzőre(1080p), majd a "lapos " kijelzőjét lecsukom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha meg melós laptopra adnak nem kevés lóvét, akkor talán nem túl nagy elvárás, hogy melóra használd.

Szerencsére King Unique fórumtárs érdemben is tudott válaszolni. 

Normál esetben egy standard in-place upgrade is lefuthat gond nélkül, meg tudtommal a Windows 11-nél pl. a 21H2