Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Kinyitogattad a kategóriákat és sehol nem volt Arc-al kezdődő nevű vagy ami arra utalna?
-
Geth
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Valószínűleg az arcsoft szuper uninstall script-je jól fenthagyta a driver-t. Nézd meg az Eszközkezelőben a rejtett tételek mutatásával, és töröld ott.
-
Geth
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ha ez az arcsec.sys valami arcsoft csoda védelem szoftver miatt van, akkor én kezdetnek nem raktam volna fel ilyesmit.
-
Geth
veterán
Az a baj, hogy túlgondolod. UEFI esetén semmilyen speciális szoftverre/mágiára nincs szükség, sőt, bonyolítva könnyebb valami használhatatlant előállítani.
Természetesen ez ráadasául OS független, ugyanígy csak egy másolás linux-ot varázsolni vagy bármilyen EFI binárist elindítani, legfeljebb az útvonalakra kell figyelni. -
Geth
veterán
válasz
Aweriot
üzenetére
Például: iso-ba nem kell belenyúlni, pendrive gyökerébe kell egy autounattend.xml. Nem kell húzogatni semmit, pláne ha nincs mit.
-
Geth
veterán
válasz
Atus88
üzenetére
Nem biztos, hogy hiba. Ha a ház front panel jack kimenetéről van szó, akkor nálam pl. (alaplapra integrált Realtek hang) a Realtek Audio Console progiban lehet állítani, hogy front némítja-e a rear kimenetet, vagy külön hangeszközként kezelje, és az előbbi az alapértelmezett.
-
Geth
veterán
"Multiseat" konfigurációnak hívják, rákeresve win alól megoldható virtualizációval. Lényegében két dolgot szoktak említeni: USB passthrough-val dedikálni kell beviteli eszközöket a VM-nek, illetve le kell tiltani a host felőli beviteli integrációt (pl. egy host-hoz rendelt egeret ne tudjon "elkapni" a VM csupán "belekattintásra").
Példaként a vbox-ot és a vmware termékeket említik, csak Hyper-V-s leírást nem láttam első keresésre. -
Geth
veterán
válasz
zavart
üzenetére
Deklaráltan abba az irányba haladnak, hogy biztonságos legyen a használata, évek óta fokozatosan szigorítanak az SMB-n, jó reggelt. Ha nincs rajta jelszó, bármi ami a hálózatra kerül, szabadon tudja használni. A jelszó nélküli megosztás alapértelmezett kikapcsolása is kommunikálva volt, ezt nem lehet elbaszásként értelmezni

-
Geth
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Fokozatos terjesztés alatt van a feature, Neked még nem sorsolták ki.
-
Geth
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Kapcsold vissza. Ha PIN-nel lépsz be, akkor nem kell a jelszavad használni. Pont ez a lényege.
-
Geth
veterán
-
Geth
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi. Ettől függetlenül szeretem ha az eredeti hozzászóló reagál az ilyen állításokra. Jobb ha egy fiókhoz tudom kötni a jövőben is az ilyesmit.
-
-
Geth
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
Az automata mentés a Képmetsző egy beállítása. Tényként írtátok, de ez csak akkor igaz, ha ez az opció be is van kapcsolva ott.
A Képmetsző pedig hozzárendelhető a Print Screen billentyűhöz (ez Win beállítás, de van shortcut rá a Képmetszőben). Ha ez be van kapcsolva, akkor a Képmetsző indul el a gombra.
A kettő kombinálható is: Print Screen -> Képmetszővel terület kijelölése -> Elmentve képként a beállított mappába.
-
Geth
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
Itt nincs ujjlenyomatolvasó, egyébként sosem történt ilyen egyik rendszeren sem (PIN van mindenhol).
Lehet, hogy több hibás leolvasás történt? Sajnos olvasó és olvasó között is van különbség minőségben, illetve betanításnál érdemes variálni az ujj pozícióját (de gondolom ezt írja is). -
Geth
veterán
Tálca nem reagál jelenség GPU szokott lenni. Fagyás ezt takarja vagy kockára fagy a gép? Eseménynapló?
Most vettem nemrég egy intel-es lenovo-t, BIOS-t frissítettem, vantage sose járt rajta, scanner-t nem használtam, win felrakott mindent, csak 2 network driver-t frissítettem intel oldaláról, vajsimán megy minden. Gyors rendszerindítás, hibernálás bekapcsolva. -
Geth
veterán
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Én nem vettem, talán 6 évesek az itthoni rendszerek.
-
Geth
veterán
válasz
tatabike
üzenetére
Nyilván nem csinál ilyet, valami eléggé félrement Nálad. Például egy frissítés nyilván nem törli a böngiből a belépést tároló cookie-kat sem...
Próbálj meg egy in-place upgrade-et (pontosan ugyanazon vagy újabb build-del), adatok megtartásával.Erős a gyanúm, hogy ezeknek a cuccoknak a nagy része pont az ellenkezőjét csinálja, mint amit reklámoznak, hgy miért is jó ez nekünk.
Ez nem tudom mire vonatkozott. -
Geth
veterán
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Ez nem tudom mit jelent. Mit visz micsoda és hova?
-
Geth
veterán
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Hálózatról nekem kényelmesebb, arról megy a win és linux telepítés is. Gondolom mac is menne, de azt elkerülöm.
-
Geth
veterán
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Sőt, nekem sikerült Rufus nélkül is. Capability-k, app-ok eltávolíthatóak sima DISM-mel is. Illetve nekem a Rufus semmit nem segít, mert nem usb-ről telepítek.
-
Geth
veterán
válasz
Janika(1982)
üzenetére
A szemét szubjektív, múltkor valaki meglepődött, hogy én a Pasziánszt is kiszedem már az image-ből, telepítés előtt.
-
Geth
veterán
válasz
pendre54
üzenetére
Az biztosan semmit nem segít, hogy ha egy hasonló nevű szöveges txt fájlt hozol létre mellette.
Pontosan ugyanazzal a névvel hozd létre helyette, tehát NEM weights.bin.txt, ahogy próbáltad.Reg-ben a Policies alatt valószínűleg Neked kell létrehozni is a megfelelő útvonalat és kulcsot+értéket.
Meta nem tudom hogy jön ide, ez elég nyilvánvalóan Google. És nem is MS. -
Geth
veterán
válasz
Janika(1982)
üzenetére
De, ezért növelik a biztonságot. A jelszó nélküli vendéghozzáférés tiltása nélkül bárki (nem feltétlenül maga a felhasználó a túloldalon) bármit nehezen lekövethetően például bemásolhat a megosztott mappába.
-
-
-
Geth
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Valamit nagyon benézel, én nem tiltakozom egyáltalán (írtam, hogy a VHD/VHDX is jó ötlet). Viszont hesszöld meg ezt. Látod a nevemet a hsz-ben? Naugyi

A bootolható ISO-ban kell, hogy legyen ISO9660 filerendszer (lehet hibrid is), ez azt hiszem alap. Egyébként utánolvastál ennek, vagy szokás szerint hűbelebalázs módjára nyomod?
-
Geth
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Többször leírta, hogy az ISO a feladat. Ha más is jó lenne, gondolom helybenhagyta volna a dolgot, pl. a VHD/VHDX nem rossz ötlet.
Kérdés, hogy az imgburn tesz-e bele el torito boot record-(oka)t, és ügyel-e arra, hogy a boot-hoz szüskéges file-ok az ISO első 4 GiB-jában legyenek. Amit oscdimg-vel csináltam ISO, az boot-ol mindenhol, BIOS és UEFI módban is.
-
Geth
veterán
-
Geth
veterán
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
A 8 GiB-ból ennyi foglalt/cache-elt szerintem rendben van, itt 32 GiB-ból ~11 GiB foglalt vagy cache boot után.
Az érzések makacs dolgok, csak nehogy kreálj valami problémát
-
Geth
veterán
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Egyébként okoz valami problémát a magasabb memóriahasználat? Mert a memória ugye arra van, hogy használja.
-
Geth
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Path of Exile 2
- VGA kibeszélő offtopik
- Gigabyte alaplap topik
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest