- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! Adott egy Win11 laptop (igazából sok azonos hardverrel, de nem mindnél van ez a jelenség), ami Microsoft fiókkal megy. Bejelentkezéskor ennek mindig kell internet, mert különben nem tudnak belépni (ami részben érthető is). Lehet ezzel valamit kezdeni? Mi van, ha olyan helyen használná az ember, ahol nincs internet?
A másik, ami feltűnt, hogy új wifi hálózatra csatlakozáskor egyik gépnél ott van az automatikus újracsatlakozás lehetősége, máshol nincs. Ez mitől van és állítható-e? Nem tudtam belemerülni a kérdésbe, mert a gép nincs konkrétan a kezeim között, egyébként nagy valószínűséggel meg tudnám oldani, de látatlanban nem és a userek is eléggé lámák a témához. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Új SSD vásárlása miatt telepítenék Win11-et egy Win10-es digitális licenccel működő gép esetében. Gondolom erre a gépre fel fog menni így, tehát nem kell Win11-et vásárolnom és nem a Win10-re kell ráfrissítenem. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ezt e Lego szoftvert szeretném ablakban futtatni Win11 alatt (jelenleg csak teljes képernyőben megy), ha lehetséges. [link] Megoldható-e valahogy? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Csináltam egy vendég fiókot a gépemre, ha esetleg 10 évente 1x valakit oda kellene engednem hozzá. Mivel lehetne ezt olyan formán lekorlátozni, hogy böngészni és max. Office-szal tudjon dolgozni. Tehát pl. a meghajtókhoz se férjen hozzá. Van erre megoldás? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
válasz Silious #21164 üzenetére
Én is ma belefutottam egy hasonlóba, múlt héten vettem új SSD-t és tettem fel a rendszert. Egyetlen egy mappával a következőt csinálta, de csak mától, eddig nem (ideiglenes mappa, folyamatosan változik a tartalma): belemásoltam dolgokat és ezeket nem tudtam megnyitni, törölni, másolni, semmi. Bármit beletettem, amivel bármit tudtam csinálni, onnantól megmurdelt és hasonló rendszergazdai jogosultságot kért. A végén úgy tudtam kitakarítani, hogy jobb klikkel megnéztem a hozzáférési jogosultságokat, mindent engedélyeztem és kitöröltem. Ezután azt a főmappát, amiben ez volt, kitöröltem és újra létehoztam azt a 4-5 könyvtárat.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Program telepítésekor rendszergazdai hozzáférést kér. A regedit-ben átállítottam az EnableLUA értékét 0-ra, ez Win10 alatt megoldotta az ilyen jellegű problémákat, de itt nem működik. Ilyenkor mi van?
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Doky586 & vlevi Ő lett volna az. A felugró ablakban ott volt a felhasználónevem, ha ezt választottam, akkor nem engedett tovább, a másik rendszergazdainál pedig jelszót kért [link]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Néhány offline zene mappákba van rendezve stílusonként. Amikor be akarok lépni, ez fogad [kép] Ha a folytatásra nyomok, megnyitja, majd elvileg ugyanazt megnyitva már nem dobja fel hiszen állandó hozzáférést kaptam. De egyáltalán minek jön ez elő? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz King Unique #21257 üzenetére
Teljesen új 2TB ssd-n csináltam 2 partíciót, egyet a rendszernek, másik az adatnak. A Win10 gépről előtte átmásoltam minden adatot a régi ssd-ről egy külső hdd-re, majd onnan az új ssd adattároló partíciójára és ott történik a dolog.
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #21255 üzenetére
Lefuttattam, ment is egy jó darabig, de ma megint találtam ilyen mappákat, amiknél a fenti ablakot dobja fel. Ugyanakkor ha a folytatásra nyomok, onnantól nyitható.
-
tylerddd
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #21285 üzenetére
1db fizikai SSD két partícióval. Egyiken csak a Windows (C: ) meg a telepített alkalmazások vannak, a másikon (D: ) az adatok. Most lefuttattam ezt TAKEOWN /F D: /A /R és ugyanúgy rákérdez olyan mappáknál, amiben nem jártam azóta, hogy felmásoltam ide.
-
tylerddd
veterán
válasz King Unique #21290 üzenetére
Ahogy írtam, vatta új SSD, természetesen a telepítéskor hoztam létre a partíciókat.
Az útmutatóban ugyanaz a parancssoros megoldás van többek között, amit Fire/SOUL/CD adott meg, ezt használtam.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Jó 2 hónapja használom már a 11-et és igazából bejön. Túlléptem a Classic Shell hiányán, amiből nagyon sok rendszerbeállítást elértem.
Ami viszont furcsa, hogy a jobb klikk menü még egy üres asztalon kattintva is olyan nyögvenyelősen jön elő első alkalmakkor. Ha előjön, aztán kinyomom és újra előhozom, már penge. Tehát mintha bealudna elsőre.
Ezen kívül apróbb reccenések, bugocskák vannak, de amúgy teljesen jó.
-
tylerddd
veterán
Üdv! A mai naptól kezdve a png kiterjesztésű fájloknak nincs bélyegképük, csak így látom őket [kép] Ez mitől lehet? Minden más formátum látható és a korábbi png fájlok is. Csak amiket a mai naptól készítek képmetszővel vagy letöltök netről, azoknál van így. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz poirot #21747 üzenetére
Csináltam már, de nem segített. Most viszont először átállítottam másik alkalmazásra alapértelmezetten, majd vissza a megszokott programre és már látszódik rendesen.
Már néztem, hogy van kényszerített ikon nézet a miniatűrök helyett, de az meg nem volt benyomva. Szóval elvileg meglett a megoldás. Köszi!
#update: Nem, mégsem jó. Az újonnan létrehozott, letöltött fájlok ugyanúgy ikonnal jelennek meg.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Nincs véletlenül a rendszer alá valami praktikus hangerőszabályzó? Pl. a billentyűzetes állításkor olyan profi az a kis csúszka ott középen. Valami hasonló tálcára rakható megoldás nincs véletlenül, ami gyorsabban elérhető, mint a jobb alsóból elérhető csúszka? Ott mondjuk nem rossz az a lehetőség, hogy ha a hangszóró fölé mész és az egér görgőjével állítod, de elég lassan reagál. Tudom, "komoly" probléma, de hátha felmerült ilyen valakiben még! Köszi!
ui: De jó volt még megboldogult korábbi kis laptopom, ahol dedikált, kézre eső, fizikai hangerőszabályzó volt még
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
Üdv! Meg tudja valaki mondani, hogy helyi fiók esetén a biztonsági kérdéseknél van-e minimum karakterszáma a válaszoknak? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- loup-garou károsultjai
- Facebook és Messenger
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest