- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
Gondolom ezt ismeritek. [link] A problémám az,hogy nekem nincs MoSetup mappa. Különben minden megfelel a követelménynek,van TPM 2.0,be kellett kapcsolni a BIOS-ban,csak a proci nem jó neki, 7400 i5.
-
Bubaaa
aktív tag
Sikerült frissítenem w10 -->w11 nem kompatibilis gépre.
Minden beállításom,fájlom megmaradt. Tényleg picit mintha dinamikusabban menne mint a 10. Nekem furcsa volt középen a tálca ikonok,így kitettem a jól megszokott helyére. Meg kell szokni,hogy mit hol talál az ember,de eddig tetszik nagyon! -
Bubaaa
aktív tag
válasz Jack Oneill #4159 üzenetére
Én használtam 10-en,itt még nem használtam. De most megnéztem,nem tapasztaltam ilyet.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz csababarca #4168 üzenetére
Én ezzel a módszerrel frissítettem.
1 lépésként ezt megcsináltam. [link]
Aztán letöltöttem a Windows 11 telepítési adathordozó létrehozását. [link]
Aztán windows alatt elindítottam,és a frissítést választottam. Ott egyszer felugrott egy ablak hogy nem kompatibilis a gép,így is folytatom? Továbbmentem,és kb fél óra frissítgetés után,minden régi win10 es beállítással együtt,elindult az új rendszer. -
Bubaaa
aktív tag
Nekem például kifejezetten tetszik a 11. Letisztultabb,picit talán gyorsabb is. Nekem a startmenü is bejön. A tálca vastag,de meg lehet szokni.Azért mert 3miliméterrel vastagabb,nem fogom visszatenni a 10-est. Mókólni sem fogok vele,ha késöbb belerakják hogy lehet változtatni,az jó,ha nem akkor megszokom ezt. Nyilván ha valami olyan hibába belefutok,ami miatt nem tudom rendesen használni a dolgaimat,akkor visszateszem a 10et. Ha minden pöpec,mint most is,akkor marad ez.
-
Bubaaa
aktív tag
Microsoft fiókból hogyan tudom eltüntetni a digitális licencet? Eladnám a gépemet,licencel együtt.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz King Unique #5716 üzenetére
Áhh,köszönöm a gyors választ.
Akkor ez így egyszerű,azt hittem van apróbetűs rész is,amivel majd akkor szembesülök mikor végrehajtom. -
Bubaaa
aktív tag
Egy vadiúj gépre tenném fel a win11-et. A Microsoft oldaláról,melyiket kell leszednem,a másodikat vagy a harmadikat? Pendrive-ra írnám ki.
-
Bubaaa
aktív tag
A 22H2 es frissítéssel megszünt egy idegesítő bug,ami az volt kikapcsoláskor kétszer kellett rákattintani a leállításra.
Viszont jött helyette egy olyan,ami szintén nem nagy dolog,csak csúnya.
Ha a megnyitom a számológépet,vagy a tálcáról jobb klikkel a chrome-ot,egy kis fehér keret jelenik meg.
A számológépnél eltűnik,ha el kezdem használni.
Nálatok is van ilyen,vagy csak egyéni bug?A másik dolog amit nem találok,a tálcát már nem lehet zárolni?
-
Bubaaa
aktív tag
válasz Fruityloops #11348 üzenetére
A tálcabeállítások közt ki tudod választani,hogy bal oldalon legyen a start menü. Ha a hulladék 10re szeretnél visszaállni,azt is megteheted,semmi program nem kell hozzá..
-
Bubaaa
aktív tag
Feltettem tegnap a 23H2 verziót. Tudja valaki hogy működik ez a dinamikus megvilágítás? Minden opciót kipróbáltam nem történik semmi...
-
Bubaaa
aktív tag
Sziasztok!
Van arra valami lehetőség hogy ha az ablakot átméretezem,és elhelyezem egy bizonyos helyre az asztalon,az a következő megnyitáskor ott maradjon,és ne állítsa vissza magát az eredeti méretűre,és helyre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs