Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Ha törlődött az a háttérkép ami be volt állítva akkor nem csoda. Válassz másikat.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Megadta hogy melyik sys nem tetszik neki. Kivétel nélkül minden eszközt ellenőrzöl hogy ahhoz tartozik-e. [kép] Ha igen törlöd az eszközt. Mi a probléma? Hogy rengeteg dolgot kell átnézni?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
somasz
üzenetére
Az USB meghajtód 4K-nak mondja magát ezért nem klónozható arra. Ha menteni akartad volna fileba ugyanoda pl Macrium Reflect-el akkor probléma nélkül megtehetted volna, otthon meg visszaállíthattad volna egy belső lemezre.
Tartoztál egy úttal az ördognek. -
-
-
-
-
válasz
Harbinger85
üzenetére
Igen, már 10 éve így normális.
Post alatt kell megnyomni az F11 stb gombot akkor megjelenik a már bedugot és boothoz előkészített pendrive. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
zavart
üzenetére
Macrium 8.0 már 2 éve nem frissül, nem kap javításokat. A 10.x PE sem rinyál x nap múlva sem. [link]
-
-
-
-
-
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Azt már te állítgathattad el, mert alap telepítéskor nem a (fiók)jelszót hanem a pin kódot kéri.
-
-
-
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Tehát ha jól értem a gépen nevezzem át arra ami a weben látható? Mert a webes fiókban nem megváltoztatható.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Aureal
üzenetére
Nem próbálgatni kell hogy melyik programba melyiket programozták be hanem egyből jól csinálni. A régi leírásomban eleve benne van mit kell csinálni [link]
Win 7-10-11 más legacy bootloadert igényel mint az XP.bootsect /nt60 P: /mbritt az nt60 helyett talán nt50 et kell írni, de netről előkereshető. -
-
-
-
-
-
válasz
King Unique
üzenetére
Te kötöttél belém a #32393-ban hogy lehetetlenség tévedni rufussal.
Amikor Pityu.nak csak az ms fiók egyszerű (rufus nélküli, MCT-vel is működő) elkerülését ajánlottam.Az meg hogy ki a "power user" és ki az átlag os telepítő eszerint nagyon eltér a véleményünk.
-
válasz
King Unique
üzenetére
De igen, a laikus felhasználóval érvelek. Az itt levő emberek 90%-a is az.
Akik nem veszik ki a pipát a rufus rendszerkövetelmények eltávolítása elől (ami alapból be van pipálva).
És nyilván azon gépeknél amik megfelelnek a rendszerkövetelményeknek (azaz ≡nem öregebbek 8 évnél) -
válasz
FirstTripla
üzenetére
Minden olyan eszköz esetén pipáld be amit jövő nyár után is használni akarsz secure boot módban is.
-
válasz
King Unique
üzenetére
-
válasz
King Unique
üzenetére
Pont ezt mondom.
Rufusal viszont könnyű (66%) ebbe a hibába esni.
MCT esetén pedig csak a nem kompatibilis hibát fogja adni. Nem tudja eltéveszteni. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Neked hűbelebalázs módjára: akkor is iso kell.. Értem.

UDF-et te javasoltad a parancssorban:
-u2 = Produces an image that contains only the UDF file system. Any system that cannot read UDF sees only a default text file that alerts the user that this image is only available on computers that support UDF.
-
-
Nem iso, neés?
Nem az a lényeg hogy egy feladatot meg lehessen oldani? Mind fizikai gépre mind virtuális gépre a telepítési feladat megoldva.Imgburn-el próbálva beadom neki ugyanazon bootkészítési paramétereket amit a cmd-ben szerepel de az elkészült iso nem bootol VB alatt..
-
Iso ---> pendrive
Filekezelő másolás (ison duplaklikk), vagy rufusPendrive ---> file
Rufus .vhd fileba [virtualboxhoz]
Tömörítés .zip fileba [pendrivehoz]Ezek lefedik szerintem az összes használatot amíg kijavítják a rufus hibáját.
Vagy használod azt a parancssort átparaméterezve. (Ha működik) -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
undercover
üzenetére
Érdemes
-
-
-
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Újra
Gép újraindítás után már nem kéri a kulcsot?
Vagy valamit csinálnod kellett hozzá? -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Helyedben én nem törölgetnék fiókból kulcsokat, még szükséged lehet rájuk.
Gép újraindítás után már nem kéri a kulcsot?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest