Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu01
senior tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Igen, igaz hogy gyors, sokat nem nyernék időben.
Köszi mindkettőtöknek! -
movax
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Régóta használom az Explorer Patchert, soha semmivel nem akadt össze, sem feature update-tel, sem a havi szokásosakkal. Remekül működik. Minden elérhető OS-frissítést és új drivert azonnal telepítek. Win11Pro.
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Megnézted amiket linkelt? Két éves cikkek...
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown
üzenetére
Már a havi kumulatív frissítésekkel is összeakadhat, mert az azokkal való kompatibilitást sem képesek mindig normálisan megoldani a drága fejlesztői, nem működő Start menü, nem működő jobbklikkes menü, bejelentkezés után fekete képernyő és egyéb anomáliák. Ha mindenképpen ezt akarja használni valaki, akkor a Windows 11 frissítése előtt erősen javasolt magát az ExplorerPatcher programot is frissíteni, vagy ha nincsen programfrissítés, akkor várni néhány napot vagy 1-2 hetet a Windows 11 frissítésével, addig talán összetákolják az ExplorerPatcher izét és kiadnak hozzá programfrissítést.
Egyébként kissé meglepő a kérdés, mivel ez számodra sem lehet újdonság és már írtál róla pl. a #12807 és #16282 hozzászólásokban. 
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Én késleltetem a Win frissítéseket, így esélyt adok az ExplorerPatcher fejlesztőinek.
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Korábban itt is írták, hogy havi frissítésnél is elromlott, ha érintett a frissítésben olyan komponens, amibe belenyúl. A havi frissítések sokszor nem csak biztonsági frissítések.
-
Đusty
addikt
válasz
Armagedown
üzenetére
már csak a vezérlő ikont szeretném áttenni bal alulról jobbra, de itt nem működik a fogd és vidd. -
válasz
Armagedown
üzenetére
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Ott se volt semmi, értelemszerűen azt is megnéztem.
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Cinkes, hogy ehhez third party szoftver kell, bár némileg megnyugtató, hogy legalább egy Github hivatkozást odaraktak mellé. Nem tudom, hogy akarok-e én bármikor is ezzel kísérletezni, inkább megvárom, míg a M$ meggondolja magát ezzel az online bohóckodással kapcsolatban.
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Ha nem törlöd ki az app-okat amire nincs szükséged, akkor bloat-nak fogod érezni, ez ilyen

-
King Unique
titán
válasz
Armagedown
üzenetére
Hagyjuk már ezt az elcsépelt "bloatware appok" mantrát, nem mintha sok vizet zavarna egyik vagy másik, azok közül több beépített UWP alkalmazást eleve használni is szoktak a felhasználók, de amúgy gépházban 1 kattintással tiltható a háttérben futásuk, PowerShell alatt szükség esetén 1 paranccsal eltávolíthatók, stb., ehhez megint nem kell IoT Enterprise LTSC.
Gyorsabb....Egy régi és hardveresen gyenge laptopnál, amiben van pl. 1-2 magos CPU, 2,5" 5400 RPM HDD, 2-4 GB RAM, ott számítana, ellenben egy modern és hardveresen eleve erős laptopnál 8+ magos CPU-val, 8 / 16+ GB RAM-mal, M.2 PCIe NVMe SSD-vel nyilván nem különösebben. -
válasz
Armagedown
üzenetére
-1
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Armagedown
üzenetére
Az uupd egyedi listázósdija "bepipálós" kipipálós helyett, picit furi, de majd megnézem miután...
A másik miatti vírusellenőrzéseim lefutnak, mert követtem a linkeit, aztán mikor A helyen kicsomagoltam, majd B helyre átmásolva indítottam az A helyre bejelzett a vírusírtóm, majd B helyról törölve a kukában is bejelzett rá a vírusírtóm.
Mondjuk pont előtte lett vége egy backupnak, meg alapból is átállás előtt akartam több scanner is átmenni a gépen de azért ezt nem jelezném bíztatónak. + Még 2024 májusi is a legfrisebb pakk...
na mindegy! -
ledgeri
nagyúr
válasz
Armagedown
üzenetére
Rájuk nézek!
#30288 I02S3F Szerintem meg a win buherálás rejti a kockázatot összességében, nem a buherálás állomása.
-
válasz
Armagedown
üzenetére
MCT-vel leszedi, és frissíti.
-
VGYke
addikt
válasz
Armagedown
üzenetére
A processzor érdekes téma, mint ahogyan linkeltem is, azt korábban itt kitárgyaltuk.
A lényeg, hogy a CPU nincs az MS támogatási listán, de mindenben megfelel az előírásoknak: 4 mag 8 szál, 64bit, 3,9 Ghz és van SSE4.2 és POPCNT utasításkészlet. -
válasz
Armagedown
üzenetére
Mert a 26200 csatorna sem követi még a havi keddet. 22-én jött ki az utolsó, remélhetőleg nemsokára megkapja a 25H2 előzetes cetlit. Onnantól felrakható a bátrabbaknak.
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown
üzenetére
Az nem újdonság hogy az UUP dump weboldalon nem kizárólag csak a standard "patch kedden" kiadott "B" kumulatív frissítéssel integrált Windows 10/11 ISO-fájlok tölthetők le, hanem az OOB és preview "C" / "D" kumulatív frissítésekkel integrált legfrissebbek is.
+ Az Insider Preview Beta / Release/ Dev / Canary Channel ISO-k is, oda van írva a weboldalon, ki lehet ezeket külön választani.Egyébként meg a Windows 11, version 24H2 update history, az ott lévő buildszámok a mérvadók, ami attól eltérő, az mind Insider Preview.
Érdekes amúgy hogy a 24H2 verziónál még csak a standard "patch keddi" "B" kumulatív frissítés lett kiadva, ellenben a 23H2 verziónál a "B" mellett egy OOB és egy "D" is, amit UUP dump is lekövet a 22631.5840 buildszámmal. -
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
A megfejtés, hogy az UUP Dump-ra nem csak azok a build-ek kerülnek ki, amik általánosan elérhetővé válnak, hanem például a Release Preview Channel-re kikerültek is.
Konkrétan itt van a 21-én kiadottról több infó. -
vallas
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Igen, ma ez lesz a móka, ha hazaérek, meg visszateszem a régit, és ki fog derülni...
jojoando:igen csak a teljesítmény résznél a memóriánál csak 8GB-t hoz, máshol meg 16-t
Jorus: ezt megnéztem, ez jól van -
semetka
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Köszi, ki fogom próbálni ezt a megoldást. Nem tudtam hogy ilyet is lehet.
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Természetesen, különben nem lehetne automatán telepíteni.
-
westlake
félisten
válasz
Armagedown
üzenetére
Elméletileg igen, mivel a korábban említett Rufus is ezt alkalmazza.
reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OOBE /v BypassNRO /t REG_DWORD /d 1 /f
Már ha erre voltál kíváncsi. Ha konkrétan az unattend.xml-re, akkor arról szerintem kár beszélni, ezt "sosem" fogja beszüntetni a Microsoft. -
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
A reg. kulcs alapján ez az Improve inking and typing, Gépházból kikapcsolható. Olvasd el amit linkeltél

Ezt rejtett keyloggernek beállítani bizony konteó. -
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Pont ezeknek a 95%-át kapcsolom ki (felületről is lehet). Mármint ami tényleg a rendszerben privacy, mert pl. a DISM nem privacy, a 3rd party meg nem rendszer.
Maradnak a diagnosztikai adatok, azt meg vihetik.
Annak viszont jó, aki lusta átnézni pl. a Gépházat.A konteó része az, hogy mindent tudnak, meg az ilyen hülyeségek, hogy keylogger megy a háttérben, amit utána elküld.
-
nokiauser
aktív tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Hát ez nagyon nem lett 25H2. [kép]
-
vlevi
nagyúr
válasz
Armagedown
üzenetére
A Microsoft szerint az meg 24H2-re épült. Erős is lenne szerintem a 25H2, előbb a 25H1 kellene.
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown
üzenetére
Windows Insider Program topik
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Egyetértek
nem is írtam ilyet. -
idegen lény
addikt
válasz
Armagedown
üzenetére
De mi alapján döntik ezt el? Ez még ma is egy jó, teljesen használható processzor, tökéletesen alkalmas böngészésre. Mi a baj vele? Most dobjam ki, és szennyezzem vele a környezetet, mert nem hajlandó megpusztulni? Milyen felelős magatartás ez a MS részéről? Fenntarthatóság?
És egyáltalán nem vagyok ezzel egyedül, rengeteg ember remekül el van ilyen gépekkel. Nem ingyen szereztem, hanem ötvenezer forintot adtam érte! Tudom, használjak Linuxot. Csakhogy nem ezt ígérték, hanem azt, hogy a W10 lesz az utolsó rendszer, amire szükségünk lesz. Vagy akkor csináljanak egy W11 Lightot a nem kompatibilis gépeknek! Egyszerűen dobálják ki a W11-ből az össze felesleges szemetet, amit úgysem használnék, és már kész is lenne! Bár fogalmam sincs, hogy mi a fene lehet a W11-ben, amitől már nem kompatibilis azokkal a processzorokkal, amikkel a W10 vígan elmuzsikál. Pláne, hogy W11 még érezhetően lassabb is a W10-nél az ikonok megjelenítésében. Valahogy nem látom az előrelépést semmiben, amiért érdemes lenne váltani. -
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Már előttem van, hogy leszedi a Game Bar-t, és úgy jár, mint a másik két kolléga a napokban, hogy többször bedobja az "ms-gamingoverlay-hez keressünk app-ot" hibát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Armagedown
üzenetére
Sebességgel nincs gond, ez egy i5-2430M, nem sok különbség van. Jól megy vele.
-
Skillerz
aktív tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Végül a sokadik [tutorial] meghozta a sikert, végre minden beállítás működik. A linket itt hagyom, hátha később másnak is segíteni fog.
-
Skillerz
aktív tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Megcsináltam, de sajnos ettől nem javult meg a dolog
-
mogyoro42
csendes tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Tényleg.
Szeméttelepnek jó ez is, ott semmi sem tökéletes
Csak ne hallanám, hogy a MS mennyire szívügyének tekinti a bolygónk jövőjét, a vérnyomásom is jobb lenne. -
King Unique
titán
válasz
Armagedown
üzenetére
Ja, 12 db szavazat...
Na meg akkor lenne igazán releváns vélemény, ha pontosan tudnák hogy mi mindent lehet vele csinálni és már ténylegesen használták is, ellenben ez itt ugye nem igazán mondható el. -
growler
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Van, akiknek biztos hasznos lesz! [link]
Tekintettel arra, hogy a Windows olyan mint a rosta.
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Ez csak annyit bizonyít, hogy Máté olyat akart csinálni, amihez nem ért.
Akkor mi a f...ért árulja pénzért??? Ez nettó átverés. Ráadásul olyan dolgokba nyúlkált bele, amik jogilag megkérdőjelezhetőek.
Amúgy sem egy komoly termék ez, hanem a csatorna támogatásának egy formája
Hát ne haragudj de ez egy oltári nagy marhaság. Aki támogatni akarja, annak ott a Patreon, PayPal, átutalás, stb. Ezt k*rvára nehéz kimagyarázni bármivel is.
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Köszi, de engem igazából a három alopció közül, az első értelmezése zavart meg, vagyis ez : "SMB 1.0/CIFS automatikus eltávolítása". Első olvasatra én úgy értelmeztem, hogy ha csak ez van engedélyezve, akkor kerül automatikusan eltávolításra ez a bizonyos SMB akármi, de ha úgy jó, ahogy most néz ki nálam, akkor annyi.
-
The Goth
tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Minden általam használt szoftver telepítését és használatát kipróbáltam VM-ben, ezért tudom hogy működik aminek kell, ugye nem is a szoftverekkel kapcsolatban volt kérdéses a téma. De azért köszi a visszajelzést.
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Teljesen független attól, mert semmi köze a boot-hoz.
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
A lock screen kivételével a többihez progi sem kell.
-
modflow
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
ok.

-
t72killer
titán
válasz
Armagedown
üzenetére

-
movax
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Ezért nem használom soha. 🙂
-
t72killer
titán
válasz
Armagedown
üzenetére
köszi, én szeretem sk köszörülni a registryt, akkor tudom mit és hol kókányoltam el/ha rendet kell rakni, hol takarítsak.#19625: pont a win11 releváns forrásra is egy ilyen f.szomtudjamitcsinálokdeaztnagyon kókányolás után segélykérő kollégánál bukkantam. A tag nem írja, mit művelt az elején, de rámutatnak neki, melyik két reg kulcsot kell lerendezni, most hirtelen nem találom az eredeti angol fórumposztot. Ezek ugyebár win10 és korábbiakra hivatalosan is publikálva vannak a M$ részéről, csak azóta nem merült fel bennük, hogy valaki érintett skylake és korábbi vassal win11-et tolna és nem frissítették az infótárat.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Nekem felhoz egy alkalmazás kiválasztása ablakot.
Társítsam a Winrar-ral? -
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Gondolom nem akarnak azzal foglalkozni, ahol ezek miatt egy update után összeszakad az egész rendszer.
Van így is elég baj, én erre annyit tudok mondani, hogy hatékony
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Annyi kiegészítéssel, hogy ezek a funkciók XP óta benne voltak minden OS-ben, tehát nem új dolgot/fejlesztést várnának el az userek.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Köszönöm! Tervben van a bővítés de eddig még nem éreztem hogy égető lenne. Viszont akkor váltok win 11-re.
-
roseA580
aktív tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Sajnos nem mindenkinek jó!
Felraktam, hátha fejlődött az évek alatt.
Youtube konkrét felbontás nem választható, Disney plus hibát dob, számomra igy felejtős!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Armagedown
üzenetére
Erről tudok, de épp azt akarom elkerülni, hogy ehhez egy külön programot kelljen még telepíteni. Nem nagy igényű app-ok, egy pár társasjáték féleség lenne csak.
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Driverek külön letöltve, Ethernet kihúzva, mint az XP Sasser időkben...lol
-
ViktorHUN
csendes tag
válasz
Armagedown
üzenetére
-
mrbego
aktív tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Eddig nem is tudtam, hogy az internethez is kell driver...
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
A kolléga jobban tudja, ez van.
Azok a béna fejlesztők évek hosszú munkáját ölték bele, hogy tökéletesítsék a memória kezelést, kimérjék miért éri meg előre kilapozni a kevésbé használt memória területeket, hogy ha valóban szükség lenne a memóriára, akkor azonnal ki lehessen dobni, hatalmas teljesítmény növekedést érve el ezzel, miközben a lapozás maga párhuzamosan történik, és közel nulla teljesítményvesztést okoz, röviden: a RAM használata mellett történik a lapozás, soha nem helyette.
Ezeket a bonyolult dolgokat sokkal egyszerűbb félresöpörni azzal, hogy a RaMom gYorsAbbAb, mint az eSesDém. -
Rick4
félisten
válasz
Armagedown
üzenetére
Persze, ki hát.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Armagedown
üzenetére
Milyen gépen fut neked?
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Itt a gépeken érzésre egy kicsit gyorsabb, de valóban többet fogyaszt memóriából ~200 MB-al.
#17785 Janika--1982 Nocsak, mesélj, jöhetnek a linkek

-
Ocean
tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Tényleg az volt, köszi a tippet! Nem gondoltam volna, nem láttam még ilyet, pedig 25 éve mindig van itthon PC.
Legalábbis, most délelőtt megint elkezdte csinálni, kihúztam a billentyűzetet, abbahagyta, visszadugtam, újrakezdte, pont volt itthon egy bontatlan billentyűzet, rádugtam, és azóta megint csend van. -
válasz
Armagedown
üzenetére
Fura mert windows 10-nél nem hízott így ki.
-
embe
nagyúr
válasz
Armagedown
üzenetére
Köszi! Ment a Pro, és a licenszel megvolt a verzió váltás!
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Egy fél nap tesztelés után, kerestem egy másik lehetőséget és találtam is

Az volt a gondom, hogy a megnyitott applikációkat, lapokat nem tudta csoportosítani az ExplorerPatcher. Rájöttem, hogy ez is zavar engem
Ha valaki esetleg még szintén ilyen helyeztben van, akkor tudom ajánlani az alábbi programot.
Stardock Start11
Ez a megszokott módon tudja megnyitni a lapokat. 30 napos ingyenes verzió van belőle, aztán meg lehet venn 7,74 euro. Nekem ennyit megér és olyan mintha gyári lenne
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Köszi, már fel is raktam. Ok@dni tudnék a WIN11 től, de most magamra eröltettem

-
törölt tag
válasz
Armagedown
üzenetére
moddolás nélkul pedig a telepítés sem fog menni.
Az első "variánst" leszámítva mindegyik gépen települt a rendszer MCT-s telepítővel. Nem volt haxolva, mókolva, moddolva, "rúfuszolva" egyik gépen sem a leírtak közül.
Ezt már lefutottuk korábban. Csináljak vágatlan telefonos videót, ahogy MCT-s telepítőt megcsinálom, majd telepítem a gépre, hogy elhidd/felfogd?
Amúgy pont azt szeretném tesztelni, hogy ezeken a gépeken, amiknek a processzora nem szerepel a kompatibilitási listán, de gond nélkül települt a 11, frissül-e a főverzió. -
törölt tag
válasz
Armagedown
üzenetére
De 2020-ban nem tudhattam, hogy mikor szántják be a win10-et, és azt sem, hogy hivatalosan csak 8.generációtól lesz kompatibilis a windows 11.
Én is ryzen early adopter voltam, konkrétan intel 2. gen-ről váltottam, de az adott célszoftvereknek bőven jó volt a 6. gen (igazából a csajok a 2. gen-re sem panaszkodtak). Ez is már 4-5 évvel fiatalabb az elődöknél, ráadásul nagyon jó árban találtam a gépeket. Én szerettem volna a legjobban ryzen gépeket beüzemelni, de azokból a brand gépek még nagyon nem azon az árszinten mozogtak, ahogy a 8. generációs intel társai sem. Viszont az adott célra bőven jó a 6. gen is. Nem bizonygatni szeretném, hogy ez mennyire jó. Így alakult, ilyen gépekkel kezdtem el fejleszteni/fiatalítani a "flottát", ebből próbálom a lehetőségeimhez mérten a legtöbbet kihozni a jelenlegi gazdasági helyzetben. Ezek a gépek 2-3-4 év múlva is biztosan jók lesznek az adott célnak és célszoftvereknek. Igazából csak a frissítések miatt aggódtam, mert melós gépnél az nem opció, hogy nem kap biztonsági frissítéseket.Amúgy a kompatibilitási listában nem szereplő processzorok közül néztem még:
Ryzen 3 Pro 2200GE-vel (elvileg a "pro" jelölés miatt van TPM 2.0),
Ryzen 5 1600AF-fel (rebrand-elt 2600 kisebb órajelen),
i3-6100U-val is (Medion E6422), és mindegyikkel települt a win11 MCT-s telepítővel. -
törölt tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Jobban meg kellett volna nézni, hogy mit veszel,
Ebben a hsz-ben írtam (amire válaszoltál), hogy 2020-ban kezdtem el fejleszteni a gépparkot, vagyis akkor vettem az első 6. gen gépet. Aztán 2022. év elején a következő kettőt.
Ha esetleg van fölös jósgömböd, akkor féláron átveszem
#16178 King Unique
Köszönöm, ez most egy kicsit megnyugtató volt.Mindenkinek:
Köszönöm a válaszokat, és elnézést, amiért "kicsit" nehéz eset vagyok
-
FunTomAs
kezdő
válasz
Armagedown
üzenetére
Köszi.
-
válasz
Armagedown
üzenetére
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Nekem egy 1 GiB-os van a fiókban, iPXE van rajta, hogyha egy gép USB-ről tud bootolni, de közvetlenül hálózatról nem, akkor ezzel "rúgjam be". Elég lenne egy pár megás is, de kisebbet nem találtam. Cserébe elég a telepítőket a szerveren frissen tartani.
-
PHM
addikt
válasz
Armagedown
üzenetére
Kisebb dokumentumok hurcolására.
Ezek még SLC cellákat használnak, sokkal strapabíróbbak a mai típusoknál. -
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Csak ha szeretsz szétszedni, összerakni.
-
jeni
félisten
válasz
Armagedown
üzenetére
köszi.
leszedtem,kipróbáltam.
a G965FD nem találja.
az SM-S901 az ott van.
kérdés: érdemes letörölni a Samsung Mobile USB modem részét? -
válasz
Armagedown
üzenetére
A napokba megírom

-
válasz
Armagedown
üzenetére
Szóval minden, ami nem a C-re van telepítve, azt javasolt adatmenteni és uninstallálni telepítés előtt?
Sajnos a lehúzást nem tudom mindnél elvégezni, főleg azon az NVMe-n nem, ami a VGA alatt van
Ez miért fontos? -
isti732712
aktív tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Ott a pont!
-
semetka
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Árban nem volt vészes, bár azt hittem hogy ha megveszem full kompatibilis lesz. Mostmár mindegy

-
Nikaré
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Köszönöm a választ!
Neked is #12554 King Unique köszönöm!
-
martonl
senior tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Most ez a tendencia, nyilván semmi garancia nincs arra, hogy ez a jövőben is így lesz.
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Köszi a választ, akkor veszek egy nagy levegőt és leváltom a. 10-et.
-
classic B
senior tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Puma World Football 98.
Ha esetleg valakinek van kedve kipróbálni a saját gépén, hogy elindul-e, linkesítettem a játék nevét. Kemény 16 MB.
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown
üzenetére
Azért ilyet egy szakmai topikban ne terjesszünk már... A Windows Update kikapcsolása átmenetileg még beleférhet, a gépházban is van pl. 35 napos szüneteltetési lehetőség a frissítéseknél, ellenben tartósan, véglegesen letiltani és úgy, fontos biztonsági frissítések, bugfixeket és fejlesztéseket biztosító frissítések nélkül használni online a Windows 10/11-et nyilván nem javasolt, ami tény.
-
gregory91
senior tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Ace mega codec pack illetve a K-lite mega codec pack is.
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
És mi a dolga?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Armagedown
üzenetére
Nem, inkább te írsz read-only módban. Írtam, hogy a linkelt Topic összefoglalója tartalmaz már egy tökéletes megoldást (MPC-BE és MPC Video Renderer) , ami 4K HDR-el bezárólag mindent (is) megeszik (de ha nem kell HDR, akkor a sima MPC-BE, vagy akár az MPCHC is elég magában), ezen kívül nem kell SEMMI más. Főleg nem egy ilyen kodek pakk, ami teletelepítgeti a gépet és a registry-t is a felesleges cuccaival.
-
monosgeri21
tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Szintén. Így is van elég anomália a Windowsban, nem szeretem még tetézni is
-
Krystal_s
addikt
válasz
Armagedown
üzenetére
Mint ahogy többnyire a downgrade sem szokott hibátlan lenni, pedig azt a lehetőséget is felkínálja pár hétig a Win (8,10,11-nél is), hogy nyugodtan próbáld ki az újabbat sima ráfrissítéssel, mert ha nem tetszik könnyen visszaállíthatod a korábbi rendszert. Pedig az sem lesz jó sok gépnél. Nem tudom a partíciókat teljesen visszaállítja pl Win7 - Win11, vagy 7-10 downgrade-nél?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Armagedown
üzenetére
Az nem rossz ötlet, megpróbálom és visszajelzek.
-
Mr.Wiking
tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Köszi szépen! Az MSI oldaláról az illesztőprogramokat csak sys fájlban tudom letölteni. Azt hogyan tudom telepíteni vajon?
Windows 10-en egy futtatható alkalmazásként jelenik meg, kipróbáltam, de windows 11-en csak egy sys fájl jelenik meg, amit nem tudok futtatni. Azt írja, keressek alkalmazást a Microsoft Storeban. Szerintetek mi lehet a gond?Köszi!
-
válasz
Armagedown
üzenetére
A jobb szélsőre gondolsz? Trend Micro

-
gregory91
senior tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Azt még hagyján.....némely topikban ki se fejtik pontosan a problémájukat.Egy-két "kusza" mondatból kellene kiszűrni a problémát....
-
MostaPista
tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Legalabb a fontosabb linkeket kellene berakni, es ha ilyen kerdes van, mehet az automatikus valasz, hogy olvassa el az osszefoglalot, illetve a valaszoloknak addig nem kene valaszolniuk ilyenekre, amig el nem olvassak, vagy nem?
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Itt is van/volt bőven.

-
nababika
aktív tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Egy baratom feltette a 11-et a, Wondershare Filmora azota nem megy neki. Probalta ujratelepiteni de csak addig mukodik mig ki nem crack-eli.
-
Synaptic
senior tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Nálunk a cégnél van kb 30K munkaállomás és egyiken sincs telepítve a steam . Ezzel mit is akartál mondani ?
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown
üzenetére
Akkor már ez se maradjon ki.

-
Pokesz007
senior tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Geek Uninstaller Free program
Nézet\Windows Store Appok -
zolee001
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
jobb gomb ,uninstall
-
DellFan
csendes tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem is írtam ilyet.
És egyáltalán nem vagyok ezzel egyedül, rengeteg ember remekül el van ilyen gépekkel. Nem ingyen szereztem, hanem ötvenezer forintot adtam érte! Tudom, használjak Linuxot. Csakhogy nem ezt ígérték, hanem azt, hogy a W10 lesz az utolsó rendszer, amire szükségünk lesz. Vagy akkor csináljanak egy W11 Lightot a nem kompatibilis gépeknek! Egyszerűen dobálják ki a W11-ből az össze felesleges szemetet, amit úgysem használnék, és már kész is lenne! Bár fogalmam sincs, hogy mi a fene lehet a W11-ben, amitől már nem kompatibilis azokkal a processzorokkal, amikkel a W10 vígan elmuzsikál. Pláne, hogy W11 még érezhetően lassabb is a W10-nél az ikonok megjelenítésében. Valahogy nem látom az előrelépést semmiben, amiért érdemes lenne váltani.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)