Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gandalf
üzenetére
Nem szabad feladni, vannak kiskapuk!
Nekem is itt segítettek: a feladat, h lopakodj és melee-t használj csak, ne vegyenek észre.
Az NEM kikötés, h a melee nem lehet dobós!
Nekem vmi disc volt felspécizve, messze repült. Innentől kis gyakorlás, h mennyire kell "elé" dobni, milyen sorrend, stb. és kész.Később lesz ahol a talaj porlad el alattad, körben le kell lődözni a rosszakat. Gyakorlást megcsináltam oberon+akarius-al. Oberon 1-es képessége, h az ellenre célozva meglövöd, és belőle kiszabaduló orbok már "hőkövetők" és megölik aki körülötte van. Akarius még jobb, instant hőkövető. Nem kell erő, érdemes tárra, esetleg multishotra moddolni.
De itt nem adtam fel, gondoltam kipróbálom Titániát. És működik. 4-es ulti, madár leszel, kényelmesen körberepülsz, mindenki meghal, ööm, bódottá.
És ahogy a kolléga is említette: rengeteg videó van fent, ajánlanak wf-et adott mr tesztre, de a taktikát is bemutatják, ill. hogy mire figyelj.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
gandalf
üzenetére
Pont meglett szintén éjszaka 1 körül. Azért rezgett a léc. Először az első felén buktam véletlen. Majd a 2. és a 3. szakasz meglett hiba nélkül. Nem siettem el. Nézelődtem. Kivártam. Eldöntöttem mikor melyik érdemes elkapni. Mindegyik ellenség után oszlop tetejére vagy mögé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest