Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Ahogy mondod. Mindenki ahogy akarja. Látod én MR11 vagyok kicsit több mint 100 óra játék alatt és most is van vagy 10 fegyver meg 3 frame amiket fel kell húzzak és tervben van még pár frame kiszedése minél hamarabb. Én tervezetten játszok. Nekro és Ivara farmolással nem álltam le míg meg nem lettek. Ivara az kb 30-40 spy mission volt és úgy hogy szerencsés voltam. Kitanulod őket ott a sok titkos átjáró. 6 perc alatt lehet menni 1 mission-t Wukong-gal. Nem kell lopakodni meg semmi.
Star chart-hoz is kb. 15 node kell még.
De ez mind szép és jó mellette pedig lemaradtak a küldetések fő + mellék, szindikátusok, Cetus, Fortuna. Mind, mind teljesen új nekem.
Kuva dolgokról, Eidolon, Focus meg egyebek sehol sincsennek.Az unalmas dolgokat bírom egy ideig. Koreai mmo-val játszottam vagy 8 évig. Ott lehetett évekig is farmolni valamit és lehet meg sem lett.
Nekem is el kéne kezdenem videókat nézni meg megtanulni mit merre, de mindig úgy vagyok, hogy van időm akkor inkább játszom videó nézés helyett.
Ahogy írtam tervezetten, napi, heti szinten szépen össze van szedve miket szeretnék megcsinálni. Persze ezek sokszor borulnak.
Lassan nekem is kéne plat, mert a slot-ok elviszik, de most csak 30%-os kupont adott az meg meh. Krumpli is kéne sok nekem. Fegyverekre is. Forma is. Rakni mindent mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest