Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Anno a protea farmolásnál annyira felhúztam magam, hogy bár néhányszor rápróbáltam az elkészült framere, de elég gyorsan helmintfood lett belőle. A circuit miatt viszont jópárszor belefutottam, és nem is tűnik annyira reménytelennek. Igazából azt gondolom, egy rework ráférne, mert ami neki most a 4-es skill (rohangál és visszateleportál, az jellemzően más karaktereknél 2-es skill alatt fut, és a tömegsebző skillek meg 4-esek szoktak lenni, itt meg a 2-es dobja fel a duplacsövű turretet a feje fölé. Simán el tudnám képzelni, hogy a turret legyen az ultija, és azt egyedileg lehessen modolni, mint az excalibur bladet vagy a mesa regulatort, vagy akár a titania fegyvereit. Láttok ti erre lehetőséget előbb-utóbb? Nem befolyásol semmit, tutira nem fogom mégegyszer kifarmolni, csak ötletelés szinten agyalok, mit lehetne belőle kihozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs