- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
válasz
anubys1984
üzenetére
Nem tudom mióta nem nyomtad, de amik nemrég jöttek:
- Jött Octavia prime,
- Aztán a Corpus proximával teljesen átvariálták a Railjacket
- Call of the Tempestarii-val tovább reszelték a Railjack-et, meg jött Sevagoth ami egy közepesen használható frame, egy egész jó questtel.
- Aztán jött Gara prime
- Most meg a Sisters of parvos - Corpusos Lichekkel és az ő fegyóikkal, + robot kutyákkal. Meg fel is gyorsították a lichek farmolását. Jött 3 új kuva weapon is, de itt nem tudom, hogy gyorsult-e a murmur farmolás, mert a frissítés óta nem öltem kuva lichet. Ami meg a legnagyobb változás, hogy a melee kapott egy nagyon nagy nerfet. Kijött egy kavaii stílusú frame: Yareli egy k-drive-os questtel amit inkább hagyjunk is. (az a quest, h trükközni kell mellette meg kapsz egy totál sablonos sztorit képregény formában) Magát a framet nem játszottam, mert még gyártódik, uh arról nem tudok nyilatkozni.Szóval inkább grindos motyók jöttek.
17-én tennocon. Hátha mostmár kapunk dátumot is a duviri-hez amit már 2 éve belengettek...
Szerintem ott lesz majd nagyobb sztori update.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem ott lesz majd nagyobb sztori update.