Hirdetés
- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
válasz
anubys1984
üzenetére
Nem tudom mióta nem nyomtad, de amik nemrég jöttek:
- Jött Octavia prime,
- Aztán a Corpus proximával teljesen átvariálták a Railjacket
- Call of the Tempestarii-val tovább reszelték a Railjack-et, meg jött Sevagoth ami egy közepesen használható frame, egy egész jó questtel.
- Aztán jött Gara prime
- Most meg a Sisters of parvos - Corpusos Lichekkel és az ő fegyóikkal, + robot kutyákkal. Meg fel is gyorsították a lichek farmolását. Jött 3 új kuva weapon is, de itt nem tudom, hogy gyorsult-e a murmur farmolás, mert a frissítés óta nem öltem kuva lichet. Ami meg a legnagyobb változás, hogy a melee kapott egy nagyon nagy nerfet. Kijött egy kavaii stílusú frame: Yareli egy k-drive-os questtel amit inkább hagyjunk is. (az a quest, h trükközni kell mellette meg kapsz egy totál sablonos sztorit képregény formában) Magát a framet nem játszottam, mert még gyártódik, uh arról nem tudok nyilatkozni.Szóval inkább grindos motyók jöttek.
17-én tennocon. Hátha mostmár kapunk dátumot is a duviri-hez amit már 2 éve belengettek...
Szerintem ott lesz majd nagyobb sztori update.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem ott lesz majd nagyobb sztori update.