Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Óoo, ennél előrébb vagyok jóval, nyomatom rendesen. Térképen minden nod nyitva, wuki prime már jó ideje megvan, fel van pimpelve orokinnal, umbral modokkal, azok is felhuzva. Tiltania prime is felturbozva mint a wuki, tényleg jó röpködni vele. Pár fontos mod még hiányzik, azokon rajta vagyok. Steelpatht nézegetem, azt akarom elérni, hogy ott fröccsenjen szét mindenki, ha megyek, az meg odébb van. Rengeteg hetit is megcsináltam. A kis nem prime karikat húzom/törlöm. Arbit szeretem, csinálom folyamatosan, meg azt a nagy 3 pályás cuccot, aminél adott már a végén rivent is, abból is van már pár darab. Haladok azért...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen széket vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest