Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
"új Mission típusok RJ-ben"
Az új bugokat kifelejtetted!
Egyik régi sanctuary mapon találtam egy jó helyet, jól látni a mapot, mindenre IS tudok szinte lőni... de pár lépés és leesek a semmibe. De legalább annyit javítottak, h 1 perc esés után berak a mapra.Durva, h itt is tudták már rág az octavia prime érkezést, ennyire nem követem a dolgokat. Viszont a pandero crites rivenem így sem kelt el, már apróért adnék riveneket, de se marketen se trade-on nincs szerencsém. Van nyitatlan is, hülye küldivel, ami nem menne solo, így azt is eladtam volna, de meg sem kérdezték, h mi a feladat.
Jah, forma az bajos dolog, sztem ez nekik a fő bevétel. Mindenbe IS kell egy halommal, a Kuva fegyókat meg az életben nem lehetne maxolni, ha nem vesz az ember párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- World of Warships
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest