Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
vannak komoly bugok a játékban, csak pár amit a napokban láttam: deimoson az egyik új küldiben múltkor szállt egy fénycsóva, erre olyan volt mintha beégett volna a földbe, és vakítóan világított az ember szemébe mint valami lens flare effekt, végülis ez konkrétan az volt 
akkor tegnap volt steel path incursion assassination kela de thaym középső pillér eltűnt, na ha az nincs akkor hogyan unlockolja az ember a falon lévő zárakat?!
1x csak a levegőbe "spawnolt" a hely amire kellett állni hozzá, a végefelé meg a semmiből megjelent az emelvényakkor a múltkori fomoriannál meg túlszaturált volt a map, olyan szinten vajszínű volt minden hogy az csak na
+ railjack missionben az egyik objektív grineer szobája szintén ilyen seszínű volt, de amint kimentem az ajtón visszajött a szín, azaz ajtó helye vagyis a 2 szoba határvonalán volt a színválasztó (dojohoz hasonló színmegoldásra gondoljatok) ami a warframet is fura módon "kifakította"
Új hozzászólás Aktív témák
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vannak komoly bugok a játékban, csak pár amit a napokban láttam: deimoson az egyik új küldiben múltkor szállt egy fénycsóva, erre olyan volt mintha beégett volna a földbe, és vakítóan világított az ember szemébe mint valami lens flare effekt, végülis ez konkrétan az volt
1x csak a levegőbe "spawnolt" a hely amire kellett állni hozzá, a végefelé meg a semmiből megjelent az emelvény