Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz 5150head #7067 üzenetére

Nem a bolygókat kell hanem a Junction-öket kell egyet egyet kioldani de beleőszülök ezekbe a csoda taskokba(maxos loot radarral is a 3/3 láda a sabotagen majd félóra ugribugri volt a semmiért)... aztán jöhet a vor's prize és társai is amik szintén dögunalom story questek.

Arra számítottam, hogy a welcome back plat kedvezményen túl (ha már induláskor lerántanának) a képedve vágnak egy összefoglalót az elmúlt updatekkel, hogy mit hol keress a Codexben.

Embert is jól elcseszték a World on Fire ulti sokkal használhatóbb volt főleg ifnestedek ellen mint ez a meteor szerű... de a 2. vagy 3. skill-e is hiányzik a láng karika. :((( Már építem a Nekros Primet remélem az öreg kaszás barátunk nem variálták meg nagyon, régen csíptem az alapot emiatt kigyűjtöttem a Primeot de ott maradt a fiókban.

ViZion Köszi :R Hogy nem pusztul el a blöki ha nem lépek be az nagyon szimpatikus változás. A Herminth-et próbáltam már vegzálni a cisztával miután rájöttem, hogy nem csak levenni kell de szerintem az egészet zárolja valami questhez kötve mert tojással sem tudok mit kezdeni és az óriás száj sem akar szóba állni velem. :D

Update után ránézek a free roam újra de akkor soloban!

5150head régen lehetett alkudozni most felnyargal a marketre és ha nem adod neki a legalacsonyabb ár közelében közli oké hello. Trade halála mikor egy MMO 3rd aukciósházat kap.

Klánt majd keresek, először vissza szeretnék zökkenni meg látni az őszi félévem mennyi időm lesz játszani addig marad az a 2-3 ember akikkel egyszerre találtuk el, hogy visszatérünk. :) Ott is van ám nagy szentségelés discordon. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák