Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen joysticket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
@Micsurin
Nem akarlak megbántani, de nem tudom, hogy mire számítottál...
Azt írtad Mesa megjelenésekor hagytad abba. A sima Mesa 2014-ben, a Prime 2018-ban jött be a game-be.
Azért minimum 2 évet kihagytál a game-ből. Nem értem, miért gondolod, hogy minden úgy van ahogy volt 2-3 évvel ezelőtt, mikor a game azóta haladt a maga útján.
A két nagy bossharcban lehet találkozni toxic playerekkel - írtam is fentebb - de pl én se dícsérem meg azt Tridolonnál, akinek az az első hogy az összes Lure-t összegyűjti a pályán
Három runból szerintem kár levonnod következtetést, főleg ha bossra mentél. A sima küldiken ált normálisak az emberek, a bossharcoknál meg -mivel már egy jó ideje bent van a game-ben - elvárás, hogy nagyjábból tudd h mit kell csinálni."árak a földön kereskedni sok értelme nem lesz így," - ezt megint nem várhatod, hogy mindennek annyi legyen az ára mint 2-3 éve
ilyen még a valóságba se nagyon van 
"Ingame tutorial kb nulla... " - Pedig Wiki nélkül nem fog menni. Azóta bejött Cetus (2017), Fortuna (2018), Raljack építés (2019), Kuva Lich rendszer (2019) Hardmode (2020) és az azóta megjelent sima framekről, primedekről nem is beszélve. Változtak a modok is augmentek, arcanek meg kb minden és ugye ma jön az Infested nyílt világ ami megint egy rakás újdonságot hoz.
"csomó n+1 kis gyak reward nélküli trash küldetést kéne újra csináljak," Nem a hardmode-ot indítottad?
Mert ott újra végig kell verni a star chartot.Azt tudom tanácsolni neked, ha valóban szeretnéd újrakezdeni a gamet hogy azt kis lépésekben tedd, mert van lemaradásod, viszont mivel már van benne "pár" órád ezért biztosan könnyebb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- AMD PC , Ultra 225 , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 2TB HDD
- iPhone 16 Pro, 99% akku, Garanciás
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Három runból szerintem kár levonnod következtetést, főleg ha bossra mentél. A sima küldiken ált normálisak az emberek, a bossharcoknál meg -mivel már egy jó ideje bent van a game-ben - elvárás, hogy nagyjábból tudd h mit kell csinálni.
Mert ott újra végig kell verni a star chartot.