Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
@Micsurin
Nem akarlak megbántani, de nem tudom, hogy mire számítottál...
Azt írtad Mesa megjelenésekor hagytad abba. A sima Mesa 2014-ben, a Prime 2018-ban jött be a game-be.
Azért minimum 2 évet kihagytál a game-ből. Nem értem, miért gondolod, hogy minden úgy van ahogy volt 2-3 évvel ezelőtt, mikor a game azóta haladt a maga útján.
A két nagy bossharcban lehet találkozni toxic playerekkel - írtam is fentebb - de pl én se dícsérem meg azt Tridolonnál, akinek az az első hogy az összes Lure-t összegyűjti a pályán
Három runból szerintem kár levonnod következtetést, főleg ha bossra mentél. A sima küldiken ált normálisak az emberek, a bossharcoknál meg -mivel már egy jó ideje bent van a game-ben - elvárás, hogy nagyjábból tudd h mit kell csinálni."árak a földön kereskedni sok értelme nem lesz így," - ezt megint nem várhatod, hogy mindennek annyi legyen az ára mint 2-3 éve
ilyen még a valóságba se nagyon van 
"Ingame tutorial kb nulla... " - Pedig Wiki nélkül nem fog menni. Azóta bejött Cetus (2017), Fortuna (2018), Raljack építés (2019), Kuva Lich rendszer (2019) Hardmode (2020) és az azóta megjelent sima framekről, primedekről nem is beszélve. Változtak a modok is augmentek, arcanek meg kb minden és ugye ma jön az Infested nyílt világ ami megint egy rakás újdonságot hoz.
"csomó n+1 kis gyak reward nélküli trash küldetést kéne újra csináljak," Nem a hardmode-ot indítottad?
Mert ott újra végig kell verni a star chartot.Azt tudom tanácsolni neked, ha valóban szeretnéd újrakezdeni a gamet hogy azt kis lépésekben tedd, mert van lemaradásod, viszont mivel már van benne "pár" órád ezért biztosan könnyebb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Három runból szerintem kár levonnod következtetést, főleg ha bossra mentél. A sima küldiken ált normálisak az emberek, a bossharcoknál meg -mivel már egy jó ideje bent van a game-ben - elvárás, hogy nagyjábból tudd h mit kell csinálni.
Mert ott újra végig kell verni a star chartot.