Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Hát nem tudom újra akarom e kezdeni... árak a földön kereskedni sok értelme nem lesz így, a playerbase mintha nem is tudom nem ismerek rá toltam egy openworldöt nem tudtam elsőre átugrani a tó közepén lévő csontvázra mert nem láttam honnan rugaszkodtak el vagy melyik frame adott a csoportnak ekkora frame boostot erre azt a toxic shitstormot amit kaptam.

A community 5-6 éve nagyon nem ilyen volt ebben a játékban, hajnal 2-kor randomokkal még olyan void survivalokat és pod védéseket toltuk, hogy nem igaz...

mod.: azt se mondja el a játék mi a francot csináljak a tripod lépegetővel freeroam csak azt látom stabilan 0 dmg mert szürke a HP-ja és mindent absorb-ol, villognak kéken sárgán a pajzsok a drónok fölött de egy deka HUD sincs mégis mit csinálj vele se egy habakuknyi szöveg bemondva. Eddig 3109 mission toltam le és volt 77 kilépésem na eddig +3 és ezt 3/3 freeroam. Nevetséges ha a DE-s srácok azt várják, hogy majd mindent külön wikin elolvas az ember ez nem a WOW kategóriája ez egy szimla looter shooter...

Ingame tutorial kb nulla...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest