Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Hát nem tudom újra akarom e kezdeni... árak a földön kereskedni sok értelme nem lesz így, a playerbase mintha nem is tudom nem ismerek rá toltam egy openworldöt nem tudtam elsőre átugrani a tó közepén lévő csontvázra mert nem láttam honnan rugaszkodtak el vagy melyik frame adott a csoportnak ekkora frame boostot erre azt a toxic shitstormot amit kaptam.

A community 5-6 éve nagyon nem ilyen volt ebben a játékban, hajnal 2-kor randomokkal még olyan void survivalokat és pod védéseket toltuk, hogy nem igaz...

mod.: azt se mondja el a játék mi a francot csináljak a tripod lépegetővel freeroam csak azt látom stabilan 0 dmg mert szürke a HP-ja és mindent absorb-ol, villognak kéken sárgán a pajzsok a drónok fölött de egy deka HUD sincs mégis mit csinálj vele se egy habakuknyi szöveg bemondva. Eddig 3109 mission toltam le és volt 77 kilépésem na eddig +3 és ezt 3/3 freeroam. Nevetséges ha a DE-s srácok azt várják, hogy majd mindent külön wikin elolvas az ember ez nem a WOW kategóriája ez egy szimla looter shooter...

Ingame tutorial kb nulla...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest