Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz s4hu|SyD^ #7063 üzenetére

Hát nem tudom újra akarom e kezdeni... árak a földön kereskedni sok értelme nem lesz így, a playerbase mintha nem is tudom nem ismerek rá toltam egy openworldöt nem tudtam elsőre átugrani a tó közepén lévő csontvázra mert nem láttam honnan rugaszkodtak el vagy melyik frame adott a csoportnak ekkora frame boostot erre azt a toxic shitstormot amit kaptam. :DD

A community 5-6 éve nagyon nem ilyen volt ebben a játékban, hajnal 2-kor randomokkal még olyan void survivalokat és pod védéseket toltuk, hogy nem igaz... :U

mod.: azt se mondja el a játék mi a francot csináljak a tripod lépegetővel freeroam csak azt látom stabilan 0 dmg mert szürke a HP-ja és mindent absorb-ol, villognak kéken sárgán a pajzsok a drónok fölött de egy deka HUD sincs mégis mit csinálj vele se egy habakuknyi szöveg bemondva. Eddig 3109 mission toltam le és volt 77 kilépésem na eddig +3 és ezt 3/3 freeroam. Nevetséges ha a DE-s srácok azt várják, hogy majd mindent külön wikin elolvas az ember ez nem a WOW kategóriája ez egy szimla looter shooter... :U

Ingame tutorial kb nulla... :W

Új hozzászólás Aktív témák