Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz 5150head #7032 üzenetére

Az Eidolon amúgy is Toxic engem figyelmeztettek rá sokszor. Mondjuk egy idő után az ember véleménye is megváltozik, mert én mint kezdő is carry-ztem embereket, Tridolon-nál 223 Amp-pal. Jó sokáig is tartott, aztán azért is feküdtem rá a jobb Amp összeszedésére, mert sok az okos aki alig volt még rajtuk. Túl sok embert kell húzni és pont nem is érdekli őket, hogy menjenek a Terry-re ne pedig mindháromra. Tudom én is mentem sokszor Tridolon-ra mint noob, de én akartam tanulni és mindig felkészültem rá és minden egyes alkalommal jobb voltam. Ezért is volt sokszor, hogy én húztam a többit. Legtöbben arra sem veszik a fáradtságot, hogy utána olvassanak.

ESO-n nem tudok nyilatkozni, mert ha én Focus-t farmolok pont nem érdekel a többi. :DDD Saryn, Volt nekem mindkettő Lua lencsés, ami kell éppen iskola azt viszem. Különben is örüljenek ott ha carry van egy Volt vagy Saryn végett.

Más: Meglett életem első Lich-je. Hát nehezebbre számítottam, Wukong-gal egyszerű volt levadászni és nem is kellett sokszor próbálni a mod-okat. Egyet eltaláltam a másik 2 meg kijött Murmur-ból. Jó kis grind, de nem tűnt hosszúnak. Be is szereztem a 2. Lich-et, másik fegyver, de nincs Ephemera. Vicces a neve. De az az 5 Forma a fegyverekbe... Vicc ahogy írtátok. :(((

+ bónuszként. Mi a hiba a képen alább? :U :W

(megoldás a chat ablakban)

Új hozzászólás Aktív témák