Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Én nem tudom mi van a közösséggel, de egyre több a "furcsa" ember.
ESO-n beszól az MR19-es hogy mit farmolok, hogy megölök mindenkit Volttal és hogy őt ez zavarja. Mondom Focust, erre írja, hogy noob vagyok, meg hogy Sharin jobb. Csak annyit válaszoltam, hogy mindenki azzal játszik amivel akar. A 4.zone-nél leavelt. Hozzáteszem, Sharinba is van Lua lencsébb semmivel se jobb mint a Volt, és még nehezebb is Focust farmolni vele, mert mire felépíti az ember a sebzést....
Ma Zone13-ig mentem Volttal ESO-n.
Másik: Hydro-ra megyünk Gauntnál feltűnt, hogy se a Volt se a Chroma nem sebez én Trinyóval voltam, rákérdeztem, h wtf, erre a jómadár -Mr15 környékén- beszól hogy én is annyit sebzek Trinyóval mint ők. Mondom, ez inkább nekem hízelgés mivel Healerrel vagyok, erre írja, hogy nem is healelek -esett/kelt a srác mert nem tudta mikor kell Tennoba menni- meg amúgy is milyen az angolom (valamit pont elírtam) mondanom se kell megköszöntem és kiléptem.
Stats-ba néztem ez lett volna kb a 3. Hydroja és fájt neki hogy nem Carryztem Trinyóval.
Azóta ha nincs ha nincs normális DPS nem kérdezek semmit csak elköszönök és Tera után leavelek.
Nem tudom, de ez a Toxic eddig nem volt jellemző...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- NBA és kosárlabda topic
- NIOH 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- További aktív témák...
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ma Zone13-ig mentem Volttal ESO-n.
Stats-ba néztem ez lett volna kb a 3. Hydroja és fájt neki hogy nem Carryztem Trinyóval.