Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
gerisz23
üzenetére
Én is nagy reményeket fűztem a Latronhoz, mert szeretem a pontos, hatékony és lőszerspórolós lövéseket. De nálam a latron sokkal gyengébben muzsikál, mint a lex. Azért ez durva, hogy a főfegyó nem használható olyan jól, mint egy oldalfegyver. Meglepő módon a lex-el gyorsabban haladok, és a lőszert sem szokta elfogyasztani. Mindkettő lvl30. Inventoriban vannak, egyenlőre mindkettő pihen, mert mást fejlesztek.
Most a Boltor-Bronco-Gram trióval nyomulok, igyekszem ezeket is 30-ra húzni, aztán majd meglátom...
Tetszik, hogy Boltor odaszögeli az ellent a falhoz, de az meg annyira pontatlan már középtávon is, hogy botrányos. És a sebzése sem valami falrengető, sőt, mondanám inkább, hogy kicsi. Rendszerint ennél is kifogyok a lőszerből igen hamar, pedig már ez is valami 26+ szintű. igazából a JAckal ellen lehet jól használni, amikor lemegy a páncélja, és lelógatja a fejét, akkor gyorsan bele lehet tolni annyit, hogy fél-egy centit esik a hp csíkja. Ehhez képest megintcsak a Broncoval vagyok hatékonyabb, ha nem assassin pályán vagyok. Sajnos még kell valamit fejlesztenem, mert a hek-et is ki szeretném próbálni. Szerencsére ma reggel elindítottam a rhino összerakását, röpke 3 nap, és használni is tudom. A mostani három fegyveren kell még összesen vagy 8 szint, +a rhino 30 szintje, és talán unlockolni tudom a hek-et. Utána meglátom, mire állok be. Nekem most a HEK+LEX+dual ether látszik hosszú távú célnak, a warframe-tól függetlenül, bár a dual Bronco még lehet változtatna ezen a nézeten. Bár ott meg már túl sok lehet a dupla reload time is.Azt ugye jól érzékelem, hogy a Bronco akkor adja csak le a full sebzést, ha minden pellet talál? Tehát ez nem pelletenként sebez 105-öt, hanem a 7 lövedék együtt? Mert akkor ha barrel diffusionnal a pelletek száma 8-ra növekszik, akkor az sebzésben 105+(105/7)=120at jelent, míg a lex esetében akkor a második lövedék újabb 70-es dam, azaz a kettő együtt már 140. És azért a Lex-el kicsit messzebbről is oda lehet pörkölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen autót vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BOYA BY-V2 2.4 GHz-es, ultrakompakt, duál vezeték nélküli mikrofon szett
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest