Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- BIOS topic
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
RzRobot
tag
EMBEREK, ilyet még nem pipáltam! Összefutottam a Pluton defenselés közben a Stalkerrel de már wave5 végén érkezett. Én és az egyik srác maradtunk tovább wave 10ig és egy Host váltást követően nem a Crypto életerejét írta ki a rendszer a kistérkép alatt hanem a Stalker életerejét, de a fószert sehol nem láttuk, míg végül egy füstölő valamit vettem észre és meghalottam a hangját! Ekkor már 1% életereje volt a Crypto meg nem sebződött! Elkezdtem vadul lőni a Stalkert majd mikor kifogyott a tár elkezdtem a kardommal sorozni! Ekkor vettem észre, hogy kiír valalmit hogy nyomjam le az X-et én meg lenyomtam és felgyógyítottam a tagot gedz!!! Nem ellenünk volt hanem velünk és elkezdte öldökölni az infestedeket! Hihetetlen volt, többször is fel kellett gyógyítani de a második srác is kilépett wave10 után és hirtelen minden visszaállt a régibe! Gyakorlatilag 10mp se éltem mert a Stalker legyalult majd a Cryptonak annyi lett! De hát ez nem semmi volt!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest