Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
Új hozzászólás Aktív témák
-
RzRobot
tag
EMBEREK, ilyet még nem pipáltam! Összefutottam a Pluton defenselés közben a Stalkerrel de már wave5 végén érkezett. Én és az egyik srác maradtunk tovább wave 10ig és egy Host váltást követően nem a Crypto életerejét írta ki a rendszer a kistérkép alatt hanem a Stalker életerejét, de a fószert sehol nem láttuk, míg végül egy füstölő valamit vettem észre és meghalottam a hangját! Ekkor már 1% életereje volt a Crypto meg nem sebződött! Elkezdtem vadul lőni a Stalkert majd mikor kifogyott a tár elkezdtem a kardommal sorozni! Ekkor vettem észre, hogy kiír valalmit hogy nyomjam le az X-et én meg lenyomtam és felgyógyítottam a tagot gedz!!! Nem ellenünk volt hanem velünk és elkezdte öldökölni az infestedeket! Hihetetlen volt, többször is fel kellett gyógyítani de a második srác is kilépett wave10 után és hirtelen minden visszaállt a régibe! Gyakorlatilag 10mp se éltem mert a Stalker legyalult majd a Cryptonak annyi lett! De hát ez nem semmi volt!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- E-book olvasók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Marathon (2025)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest