Hirdetés
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen videókártyát?
- 3DMark 11 eredmények
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
allnickused
tag
Ahogy nekiálltam rendesen 2 nap alatt készvolt, az összes mod megszerzése egy délután. A murmur farm és megölése a pöcsnek másik délután. Én is meg voltam illetődve, de könnyebb volt, mint vártam. Még úgy is meg tudtam csinálni, hogy 1 éve nem játszottam és nincs semmi pro cuccom csak általános modok-fegyverek stb. A requiem relic-ek kinyitása nem gáz, vannak randomok és hamar megvan az összes, mert ugye mint sima relicnél mindenki nyit valamit. De ha nekiállsz,akkor nincs megállás, amig ki nem csaptad a gémből a lichedet. Úgy vettem észre, hogy a ceresen megcsináltam egy nodot erre ő átszivárgott egy másik bolygóra. A ceresen fele küldit lenyomtam egyszuszra és már plusz 6 bolygón volt. Föld, lua, ceres, phobos, mars, vénusz lehet többön is, ezt csak fejből mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
- ÚJ! BONTATLAN! SAMSUNG Q800F 5.1.2 csatornás, hangprojektor/soundbar.
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IdeaPad Slim 3 - i7-13620H
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest