- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
...OK, de én kicsit most olyan vagyok, mint a parasztbácsi az állatkertben a zsiráf előtt:
ilyen állat akkor sincs!
Ezek kb. normál buildek, mi a franc csinálta azt a csillió sebzést? Tipedo vagy khora ostora?
...és nekem miért nem csinálja?
Coaction is jó ám a CP mellé, minél magasabb a szint, annál többet ér, mert ugye X % armort bont le.
Vik: "beletolok vagy 7 Forma-t aztán kiderül, hogy minden Warframe jó", nah, ezt látom én is, meg ugye ismerni kell. Anno elvoltam Nezha-val is, de most utánaolvastam alaposabban. olyanokat tud, h a láng amit hagy, az a csapattársakat is védi a status effektektől, ajánlott hosszú kuva küldiken. Embernek is a 3-as leszedi az armort, utána már a combosabb grineerek sem olyan nagyon erősek... De ugye ez egy "buliframe" futunk és 4-4-4-4-4-4
pedig több van benne -ahogy gondolom a többiben is, igazán sztem 8-10 frrame van, amit jól ismerek és kb. maxoltam is. OK, nyuszi vagyok, arbira még csak Oberon, Vauban és Ashy volt akit be mertem vállalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Denon HEOS AMP HS2 erősítő / multiroom amplifier újszerű állapot
- Xiaomi 15 ultra kamera mobil
- XFX Radeon RX 9060 XT Swift OC 16GB GDDR6 (Garanciás)
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig több van benne -ahogy gondolom a többiben is, igazán sztem 8-10 frrame van, amit jól ismerek és kb. maxoltam is. OK, nyuszi vagyok, arbira még csak Oberon, Vauban és Ashy volt akit be mertem vállalni.