Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
...OK, de én kicsit most olyan vagyok, mint a parasztbácsi az állatkertben a zsiráf előtt:
ilyen állat akkor sincs!
Ezek kb. normál buildek, mi a franc csinálta azt a csillió sebzést? Tipedo vagy khora ostora?
...és nekem miért nem csinálja?
Coaction is jó ám a CP mellé, minél magasabb a szint, annál többet ér, mert ugye X % armort bont le.
Vik: "beletolok vagy 7 Forma-t aztán kiderül, hogy minden Warframe jó", nah, ezt látom én is, meg ugye ismerni kell. Anno elvoltam Nezha-val is, de most utánaolvastam alaposabban. olyanokat tud, h a láng amit hagy, az a csapattársakat is védi a status effektektől, ajánlott hosszú kuva küldiken. Embernek is a 3-as leszedi az armort, utána már a combosabb grineerek sem olyan nagyon erősek... De ugye ez egy "buliframe" futunk és 4-4-4-4-4-4
pedig több van benne -ahogy gondolom a többiben is, igazán sztem 8-10 frrame van, amit jól ismerek és kb. maxoltam is. OK, nyuszi vagyok, arbira még csak Oberon, Vauban és Ashy volt akit be mertem vállalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Parfüm topik
- Kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
pedig több van benne -ahogy gondolom a többiben is, igazán sztem 8-10 frrame van, amit jól ismerek és kb. maxoltam is. OK, nyuszi vagyok, arbira még csak Oberon, Vauban és Ashy volt akit be mertem vállalni.