Hirdetés
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESO-n is volt olyan, h 2 saryn, Volt... meg én a kicsi ember...
Persze saryn miatt nem kellett végül kb. semmit sem csinálni. De volt saryn+mirage is már, meg lvl 30 saryn khora farmon SO-n...Átlag mapokra is kellene több szint, h aki kezd, az válassza a mostanit, aki kihívást keres az tudja indítani +40 vagy +60 lvl-el, több lootért. Mert így a legtöbb unalmas -kivéve a végtelen küldiket. Kezdők vannak, szoktam összeszedni fiatalokat föld-vénusz-mars mapokon, ahova cryotik-ért vagy csak vmi egyszerű küldiért megyek (mittomén nigthwave 3 capture, kész).
Este is volt, aki rámírt, h kellene píz, mentünk indexen pár kört neki. De szoktam farmra is vinni, új klántagunk is boldog volt, h 20 perc farmolás után az új fegyója lvl 15 lett

Szerintem meglepően sokan vannak kezdők most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Apple MacBook
- Samsung kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Filmvilág
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest