- HDD probléma (nem adatmentés)
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESO-n is volt olyan, h 2 saryn, Volt... meg én a kicsi ember...
Persze saryn miatt nem kellett végül kb. semmit sem csinálni. De volt saryn+mirage is már, meg lvl 30 saryn khora farmon SO-n...Átlag mapokra is kellene több szint, h aki kezd, az válassza a mostanit, aki kihívást keres az tudja indítani +40 vagy +60 lvl-el, több lootért. Mert így a legtöbb unalmas -kivéve a végtelen küldiket. Kezdők vannak, szoktam összeszedni fiatalokat föld-vénusz-mars mapokon, ahova cryotik-ért vagy csak vmi egyszerű küldiért megyek (mittomén nigthwave 3 capture, kész).
Este is volt, aki rámírt, h kellene píz, mentünk indexen pár kört neki. De szoktam farmra is vinni, új klántagunk is boldog volt, h 20 perc farmolás után az új fegyója lvl 15 lett

Szerintem meglepően sokan vannak kezdők most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest