Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz s4hu|SyD^ #6677 üzenetére

Nah, nekros+booster volt. Elkezdtem hentelni, ahogy szokás... de elfogytak. Akkor várjak, meneküljek és lesznek többen? hmmm... nem így csináltam, szal. lehet itt a gond. Mondjuk videót néztem róla most, ott is panaszkodik a polgár, h a temple az ugye a corpus fő-fő bázis, vallás, miegymás... ott illene hemzsegniük, de ő is csak üres szobákban hentelte azt a párat, akit látott... kiábrándító. A big baszós orbot meg nem sebzem, de nem is támadott meg. Gondolom a küldit hiányolja.

Arbi jó. Rengeteg fegyót építgettem, mindet vmi spéci célra. Indexre mire eljutottam a hirudo+brutal tide kombóig, meg a twin basolsk, etc... rengeteg sanctuary, forma, krumplik... és bódottá, vagy jön a kövi. Talán index volt ilyen szempontból a legdrágább.
    Utána ugye ott a farmolós nekros, annak is orthos prime, dakra prime, majd lession...
    Akkor ugye farmolni kellett a kavatokat, heliocor, sok forma, etc...
    Végül az arbi... Acceltra és a fulmin képes ott rendesen szerepelni, mindkettőt napokig gyúrtam sanctuaryban. Mellé heliocor vagy a dakra prime, bódottá. A régebbiek közül még Oberon prime volt sok formás, nuker-ként nagy király. Napokban Ash-t is át kellett építgetni, arbi 40 perctől már figyelni kellett, hamar le tudták darálni. +3 forma és a jumpmodomról le kellett mondani :O nagyon béna/lassú vagyok anélkül.

A warframe-ok is hasonlóképp, meglettek a prájmok: frost, ember, vauban... Vauban símát nemrég turbóztam fel, de a prájmhoz volt pár rész, ócón megkaptam a hiányzókat (napokig be se jelentkeztek, nem volt egyszerű)... kezdhetem ezt is húzni, megint plat... de cryotik farmra ezt találtam meggyőzőnek, még Khora sem volt ilyen jó.

Az a helyzet, h nekem ez a rész tetszik, konfigokat kipróbálni, tesztelni, fejlesztgetni... többet játszom sanctuary-t, mint az összes többit együtt. De jó volt, amikor az arbis cuccaimmal OV-n egy, max 2 lövésre lecsíptem a csapatszállítókat (PoE-n magas szinten ellenállóbbak, ott többet kell beletolni). Minap bevittek ilyen kuva dolgokra, meg a sortie-k többsége is ezzel a cuccal már nem para. Arbi azért meg tud lepni, láthatatlan vagyok és kiütnek a pályáról, vagy oneshotolnak... de biztos, h Neked is menne. Fél éve se játszol, más még ilyenkor kezdi a plutót :)

Új hozzászólás Aktív témák