Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Nah, nekros+booster volt. Elkezdtem hentelni, ahogy szokás... de elfogytak. Akkor várjak, meneküljek és lesznek többen? hmmm... nem így csináltam, szal. lehet itt a gond. Mondjuk videót néztem róla most, ott is panaszkodik a polgár, h a temple az ugye a corpus fő-fő bázis, vallás, miegymás... ott illene hemzsegniük, de ő is csak üres szobákban hentelte azt a párat, akit látott... kiábrándító. A big baszós orbot meg nem sebzem, de nem is támadott meg. Gondolom a küldit hiányolja.
Arbi jó. Rengeteg fegyót építgettem, mindet vmi spéci célra. Indexre mire eljutottam a hirudo+brutal tide kombóig, meg a twin basolsk, etc... rengeteg sanctuary, forma, krumplik... és bódottá, vagy jön a kövi. Talán index volt ilyen szempontból a legdrágább.
Utána ugye ott a farmolós nekros, annak is orthos prime, dakra prime, majd lession...
Akkor ugye farmolni kellett a kavatokat, heliocor, sok forma, etc...
Végül az arbi... Acceltra és a fulmin képes ott rendesen szerepelni, mindkettőt napokig gyúrtam sanctuaryban. Mellé heliocor vagy a dakra prime, bódottá. A régebbiek közül még Oberon prime volt sok formás, nuker-ként nagy király. Napokban Ash-t is át kellett építgetni, arbi 40 perctől már figyelni kellett, hamar le tudták darálni. +3 forma és a jumpmodomról le kellett mondani
nagyon béna/lassú vagyok anélkül. A warframe-ok is hasonlóképp, meglettek a prájmok: frost, ember, vauban... Vauban símát nemrég turbóztam fel, de a prájmhoz volt pár rész, ócón megkaptam a hiányzókat (napokig be se jelentkeztek, nem volt egyszerű)... kezdhetem ezt is húzni, megint plat... de cryotik farmra ezt találtam meggyőzőnek, még Khora sem volt ilyen jó.
Az a helyzet, h nekem ez a rész tetszik, konfigokat kipróbálni, tesztelni, fejlesztgetni... többet játszom sanctuary-t, mint az összes többit együtt. De jó volt, amikor az arbis cuccaimmal OV-n egy, max 2 lövésre lecsíptem a csapatszállítókat (PoE-n magas szinten ellenállóbbak, ott többet kell beletolni). Minap bevittek ilyen kuva dolgokra, meg a sortie-k többsége is ezzel a cuccal már nem para. Arbi azért meg tud lepni, láthatatlan vagyok és kiütnek a pályáról, vagy oneshotolnak... de biztos, h Neked is menne. Fél éve se játszol, más még ilyenkor kezdi a plutót

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nagyon béna/lassú vagyok anélkül.