Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz ViZion #6676 üzenetére

A végén csak rákényszerülök az Arbira... Majd összedobok egy build-et. Csiszoltam az Ignis Wraith-on. Durva 120+. Van Kronen Prime meg Orthos Prime élet visszatöltős. Mindkettő nagyon jó lett. Lehet összerakok egy Inaros-t.
    Tegnap kidobáltam a junk mod-okat. Volt sok 200+ lett is vagy 20k Endo és még mindig akad sok duplicate. Szobrokat el is felejtettem, van egy csomó. Forma meg hát most már plat-ért veszem. Krumplikat is. Eximus-okat is. Ez van.

Volt olyan MR14 aki nagyon jól nyomta az Eidolon-t. Kit mi érdekel meg mibe invesztál. Vinnélek, de ha ketten botladozunk az nem jó. Klánból meg Alliance-ból kéne 2 erős mellénk. Menj oda ahogy kezdődik az este vagy pár perccel később. Indítsd a Tridolon vadászatot és esélyes, hogy tapasztaltakat kapsz. Én így csinálom. Terry az semmi. Ott nem tanul senki semmit meg. Redeemer-t kitapasztalod akkor ha nem nyomkodod mindig, kicsit vársz akkor csak lő.

Bounty-kat nem szeretem bevallom, ha nagyon kell megcsinálom, de én már a mod-okat is inkább megvettem.
    Toroid farm meg Nekros + booster-ek. Invesztálj, hogy időt spórolj. Alert szintet hagyd felmenni 4-esre. Ne ölj meg mindenkit. Ilyen 50-et ki lehet szedni nagyon gyorsan.

Új hozzászólás Aktív témák