Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
régen nagyon bírtam asht (ennél sokkal gyorsabb buildem volt, full halálos, imádtam
), miután változtattak rajta azóta nem is használtam - ill csak addig míg megnéztem mit tud... ember detto, talán ami eddig tetszett az a nekros, saryn (saryn is op volt nagyon, kár h nem lehet régi verziókkal játszani :/ ) többi kb felejtős lett... emberen is kiakadtam ez az elélvezéses animáció az ultin
nagyon bután néz ki mikor benyomod egymásután jó párszor
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), miután változtattak rajta azóta nem is használtam - ill csak addig míg megnéztem mit tud... ember detto, talán ami eddig tetszett az a nekros, saryn (saryn is op volt nagyon, kár h nem lehet régi verziókkal játszani :/ ) többi kb felejtős lett... emberen is kiakadtam ez az elélvezéses animáció az ultin
nagyon bután néz ki mikor benyomod egymásután jó párszor